Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Calibre kullanarak yapıyoruz bunu. Calibre nedir, ne değildir anlatmayacağım burada ama; programı kullanmayı az-çok bildiğinizi var sayıyorum, sorunuz olursa Calibra hakkında konu dahilinde sorarsınız. Maddeliyorum, kolay olur anlatması öyle: 1 - Buradan plug-in'i indirin. Zip dosyasını açmayın. 2 - Preferences > Plugins e girin, alttan indirdiğiniz plug-in'i yükleyin. File Type bölümüne giriyor kendisi yükledikten sonra. 3 - Calibre Library'de kitibınızı şeçin ve convert tuşuna basın. ePub convert ekranında Look & Feel'e girin. Orada Extra CSS kutucuğunu bulun ve şunu ekleyin: body { font-family: "Liberation", sans-serif; } İşte bu kadar. Ben başka font istiyorum diyorsanız plug-in içindeki pyton scriptiyle oynamanız gerek. Sonra anlatırım onu da, ben de pek bilmiyorum. Yapmadım Liberation zaten epey iyi olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deburky Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar