Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo 3DS

GERGE

Öne çıkan mesajlar

kendi cizgilerini bozdular problem o, psp ye ozendiler

alet zaten grafikleri yuzunden okuz gibi pil harciyor, ustune wireless ile 3D girdigi anda pili asiri yetersiz kaliyor, oyunlardada artik optimizasyonu sallamamaya basladilar

soyle ornek veiryim, pil omru en iyi olan DS lite ile pokemon soul silver i yaklasik 8-10 saat oyniyabiliyordum kac senelik aletle

pokemon black i wireless acikken 2 saat anca tasiyor, wireless kapali iken bu sure 5 saate cikiyor (ki oyun nete surekli baglanmak istiyor bazi ozellikler icin)

3DS de bu sureyi tahmin edemiyorum bile, bunun yaninda pil omru bu kadar rezilken yeni getirdigi ozellikler su anda oyuncuya cok yansimiyor, 3D yi cogu kisi hem pil hem goz yorgunlugundan kapiyor geriye daha iyi grafikli bir DS kaliyor

3D zaten yuzyilin en yalan teknolojisi kim ne derse desin, adamalr zorla 3D pazarliyorlar bize ki milletin manyak gibi talep ettigini zannetmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

http://kotaku.com/5825872/nintendo-president-takes-blame-for-3ds-getting-50-percent-pay-cut

iwata nin maasi %50 kesilmis asdfafds

cidden pazar lideri iken asiri kendine guven ile musterilerin taleplerine kulak tikamanin bir firmayi nereye getirdigini goruyoruz iste

wii u da baticak bu kafayla, kimse asiri pahalli gimmickler istemiyor, makul fiyatli konsol istiyor

wii nin basarisi kontrol semasinin yaninda bunu sundugu makul fiyatindan kaynaklaniyyordu
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...