Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ben de biraz geç de olsa ps2 edindim:P altta bir topic vardı ama karıştırmak istemedim isteğim biraz daha spesifik. ben çılgın bir final fantasy(özellikle 7)hayranıyım. ff7 , 8 ve 10 oynadım. sorularıma ve taleplerime gelirsek: diğer ffleri de oynayayım mı? 7 ve 8 den aldığım tadı alır mıyım? 10 oynuyorum mesela şuan üzdü biraz ana karakterin aptallığı 7 ve 8den sonra:) bu tarz benzer oyunlar arıyorum bir de. böyle kurgusu çok güzel olan insanı dünyasına sokan rpgler işte? hiç bilmiyorum ps falan hep bilgisayarcı oldum abim ps3 alınca verdi bunu da ffleri de bilgisayarda oynadım işte. tam noobum yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ff9 oynayabilirsin ps1 de ff12 yi felan geç direk, 7 ve 8 tadı bulamazsın zaten hiçbişeyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 FF9 u kesin oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 FF12 nasıl kötüdür. Canavar gibi sistemi oturtmuşlar oyunda yep yeni. Daha ne olsun, güzeldir FF12 grafik, senaryo açısından kesin oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Shadow of the Colossus kesin oyna bide rpg değil ama god of war 1 ve 2 yide oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ff10 pörtlek ff10 u ciddiye almadan laylom oynıyabilirsen ff10-2 bayağı eğlenceli. sistemi de çok başarılı ff12 de biraz sabredip ana karakter ve baştaki salak kızdan kurtulabilirsen çok muazzam oyun bunlar dışında persona 3-4 kesinlikle oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Yok hiç bi şekilde 7-8 in tadını alamazsın ps2 deki fflerden unut onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ff12 single player mmo direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 psp deki final fantasyde aşırı iyi, üstüne bir de filmini izleyince zevkten ıslanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 @esnaf abim eve çıkmadan önce shadow of collossus ile god of warları oynamıştım teşekkürler. shadow of the collossus efsaneydi bu arada. o zaman ben ff9 oynim yaw. başka yerlerde de duydum övgüleri. olmadı 12yi oynayayım sonra. valla bu 10 hiç sarmadı beni ya. 12 X-2 oluyor di mi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 12 direk XII x-2, X oyunun dünyasında geçen oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 haa 12 çekem ben o zmn onun grafikleri falan iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ps2 varmi hala lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Gaza geldim bende şimdi Dragon Quest 8 çekiom bakalım emulator le ne olcak. Edit : Kesin oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 şimdi bu bütün ps2 oyunlarını ps3 de oynayabiliyoruz he mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ilk çıkan 20-60gb lık ps2 destekli emotion çipli ps3 lerden varsa oynarsın çoğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 aman a parası neyse verip emulatör kurarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ah olsa işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 emulator deneyen var mi i5 işlemcili 4 gb fln bilgisayar var bende nasıl olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 i7 olsa bir nebze smooth oynayabilirsin çok compatible oyunları, hattas en shadow of colossus aç bi kaç fps veriyor başta söyle bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 MGS Snake Eater oyna derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 onu oynuodum demin bende 15 yıllık falan oyuncuyum, hiçbir zaman beceremedim şu gizlenmeli oyunları. metal gear solidler olsun,splinter cell olsun. yok abi yapamıyorum. dalmam lazım önüme gelene benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bende 60gb ps3 var fatlerden shadow of colossusu oynamak istiyorm.fakat ztn ps3 e cıkıcak yakında goruntu kalitesi farkeder mi yoksa orj ps2 olarak alsam aynı şey mi olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Black-ice said: onu oynuodum demin bende 15 yıllık falan oyuncuyum, hiçbir zaman beceremedim şu gizlenmeli oyunları. metal gear solidler olsun,splinter cell olsun. yok abi yapamıyorum. dalmam lazım önüme gelene benim. Metal Slug ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 heh o var oynuom onu da:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar