Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 biz kartallıyız Simit Sarayı war karşısındada Piramid diye bi pastane war Piramid Simit sarayının 2 katı Ona da gidiyolar bunada yane bi ayrım yok ama deli gibi satılıyo öle şekilli mekilli şeyler :)[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ [spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
Patik Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Izmir'e de bır kac ay oldu acılalı.Ama baydı valla sımdıden. Ilk zamanlar baya ılgı vardı.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ankarada yıllardır var kusasım gelio artık :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ben bi kere yedim , kustum :D[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ [spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 dogmeat, o bahsettiğin "çabuk karın doyuran" simit olayı zaten hala devam ediyor. simit saraylarının maksadı o değil zaten. poğaça, simit, açma gibi şeyleri, pastaneye gitmeye gerek kalmadan, kafe ortamına benziyen yerlerde yemek isteyenlere hitap ediyor. yoksa sırf simit alıp yemek için sokak simitçileri tercih edilir zaten.. ayrıca martı yoksa napıcaz? "o" yoksa napıcaz? tek başımıza yiyoruz bari, yanında poğaça neyin de yiyelim, oturalım adam çay getirsin, sohbet edelim felan.. :)
karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 starbucks coffeenin türkishleşmiş hali yani bonecrusher :p[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo] | Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 biz yağmurda bile karşısında durup izleyebildiğimiz denizi ve martıları isteriz...[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 eft martı isteris . ne bu camdan bakıom bina , öbür camdan bakıom gene bina . sıklıp kaçıom sokakta geziom gene bina :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: FRP_Master, 28 Ağustos 2004 13:23 tarihinde demiş ki: starbucks coffeenin türkishleşmiş hali yani bilmem ki o nedir?
Öne çıkan mesajlar