ajmet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 0th Century Fox'un yeni animasyonu Rio; sevimli karakteri ve yolculuk temasıyla önümüzdeki yılın gişe bombalarından biri olmaya aday. Ice Age filmlerinin yaratıcısı Carlos Saldanha'nın yönettiği filmin seslendirme kadrosu da Anne Hathaway, Jesse Eisenberg, Neil Patrick Harris, Tracy Morgan, Jamie Foxx ve George Lopez gibi önemli isimlerden oluşuyor. Fragmanı izledikten sonra kadronun özenle seçildiğini anlayacaksınız ama yine çocuk filmi statüsüne sokulup sadece Türkçe dublajla vizyona sokulma ihtimali yüksek... Minnesota'nın küçük bir kasabasında, kafesinin içinde rahat bir yaşam süren papağan Blu'nun yolu bir şekilde Rio de Janeiro'ya düşer ve birbirinden ilginç karakterlerin de dahil olacağı hayatının macerası böylece başlamış olur. 3D olarak gösterime girecek ve muhtemelen yeni bir serinin başlangıcı olacak film, 8 Nisan 2011'de karşımızda olacak.trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 jesse eisenberg'in seslendirmeye bittim ya, merakla bekliyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 abov çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Ulan bıktım şirin hayvanların dostluk ve paylaşmanın önemini kavradıkları bir yolculuğa çıktıkları ve macera yaşadıkları animasyonlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Sinemaya gittim dün. Rango'dan daha güzel olduğunu söylüyebilirim rahatça. 3d izledim içinde müzikal'de var ,Rio De Janeiro,samba festivali fln çok güzel yansıtmışlar şehir'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bugün avcılar pelican mall daki sinemaya kızımı götürücem 6 TL tüm filmler 3d felan farketmyor ,sinemada çok güzel bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar