Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Kimse begenmiyo bu filmi ya.. halbuki fragmani beni baya heyecanlandirmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 stimpak said: skyline izleyeceğinize duvara 45 dakika sabit bakın , daha iyi. en azından bişeyler düşünmenize sebep olur. cgi'dan başka bişey yok filmde. daha güzel açıklanamaz o film :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Skyline bol bütçeli B movie. Eğlencelik aslında.. Sonlarında şenleniyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Komedi : Harold & Kumar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 gomelskaya said: Komedi : Harold & Kumar Edit : Yanlışlıkla postladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ben skyline'ı izlerken eğlendim walla.. ama ikincisi baya saçma olacak orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar