Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 14 ya$indaki kiz cocuguna olur bu filmler. izledikten sonra mutfaga gidip anasindan yemek tarifi ogrensin $imdiden. erkek cocuguna gey gey filmler izletmeyin. emanuelleden ba$layip clockwork orangeá dogru uzanan derin bir yolda ilerlemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 http://movies.about.com/od/teenflicks/Teen_High_School_and_College_Movies.htm süper bi liste buldum ^^ isine yarar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Çocuklara sor, ulan ne izlemek istiyorsunuz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 starwars izletin ciddiyim. sonra 20 yaşına gelip hala starwars izlemeyin tipler gibi o ne ya robota bak zheheh diye dolaşmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 anime izlet. mesela miyazaki'den: http://www.dancinghotdogs.com/wp-content/uploads/2009/09/ponyo-movie-poster-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Abi neden sinema? Sinemaya ulaşamayan bir toplum muyuz? İnternet, televizyon ile çoğu çocuk zaten istediği filme ulaşıyordur ki zaten yaşına hitap etmeyen filmleri izlediklerinden, senin götüreceğin filmlere de hafif ergenlik kaşıntısı ile birlikte pek revaç etmeyecek veya dalga geçeceklerdir diye düşünüyorum. Çünkü günümüzde çoğu çocuk filmi, çocuklara saçma sapan davranışlar kazandırmak ve film karakterlerinin oyuncaklarını sattırabilmekten başka bi b.ka yaramıyor afedersin. Oysa hayatlarında farklılıklar yaratabilirsin. Müdürle, bakanlıkla görüş, toplu müze kartı çıkarttırın sınıfça, yıllık 20 kağıt mı ne, müzelere ücretsiz girebiliyorsun. Görecekleri, ne kadar içerlerlerse içerlesinler, ilgilerini mutlaka çekecektir. Tiyatro mesela, yaşına hitap eder diye balıklı, hayvanlı çocuk filmlerine götürme, argo bir dili olan, komik bir tiyatroya götürürsen zamanla ayakları alışacaktır. Etkinlikler yapabilirsiniz, kartingmidir nedir onun gibi, farklı sporları deneme olanakları sağlayabilirsin çocuklara. Film yerine belgeseller izleyebilirsiniz illa bir şeyler izlemek istiyorsanız. Son zamanlarda güzel belgeseller var, "home" gibi belgeselleri izletebilirsin. Ama öncelikle kişisel olarak söylerim ki, şu modern pedagog zırvalarını bir kenara bırak, çocukların farklı dünyaları keşfetmesini sağla. Yoksa miki mousun sirkinden, rapunzelin nigga versiyonlu çizgi filmlerinden bir cacık çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 the breakfast club ferris bueller's day off hellboy narnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ya dean bi git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 http://www2.nationalreview.com/dest/2009/02/12/incredibles.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 eski film olabilir, seyirci kitlesine göre Terminator 2, Conan The Barbarian, Lord Of The Rings, Back To The Future, Beetle Juice, Monty Python And The Holy Grail, Hacivat Karagöz, Shaun Of The Dead, Blues Brothers, K-9, School Of Rock, Men in Black olabilir. ya da direk Corpse Bride da olabilir. The Nightmare Before Christmas diycem de, yılbaşı hesabı çok klişe olmasın... vaniLLe said: high school musical geldi aklima. hem seri seklinde. orda döverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 kesinlikle sıkılmazlar ve izlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Müze ne lan sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 sene 2011 olacak hala müze diyen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Bak yoksa böyle zihniyetler çıkabiliyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 zorla anlaşılmayacak bir yaşta, ilgili olmayan adamları böyle müzelerde süründürürsen müze düşmanı oluyorlar işte fact bu fact Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 sinemayla uğraşan bi toplumuz lan tabi. avrupada en iyi sinema çekebilen 2. milletiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Bone said: The Nightmare Before Christmas diycem de, yılbaşı hesabı çok klişe olmasın... cidden klise olmus ama amerikada. Her thanksgiving sonrasi christmas'a 25 gun filan kala televizyonlarda gosteriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Hepiniz bu topagi mi bekliodunuz lan bi anda binbesyuz mesaj dagilin hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 müzelerde sürünme ne ya memleketin heryeri müze sanki sdfasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 @dean aynen üzerine bastın biz sinemaya ulaşamayan bi toplumuz. çünkü burda bi tane bile sinema yok.binbir ricayla emniyette eğitim için kullanılan salonu ayarladım.ve malesef yaşadığın yerin olanaklarına göre bişeyler yapmaya çalışıyosun.istanbulun göbeğinde değiliz.. ayrıca belgesel evet bence de çok mantıklı bana kalsa onları izletirim ama kafa dağıtmaları amaç.yoksa arşivimde bahsettiğin belgesel gibi onlarca belgesel var.benim için daha kolay olur.halihazırda seyrettir. umarım derdimi anlatabilmişimdir.ufak adımlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 öğretmenim siz işinizi bilirsiniz. ben olsam sizi izlerdim bütün gün, gıkım da çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 DarKRideR said: Lyvanna_Dolores said: @darkrider sana katılmakla beraber anlamazlar diye izletilmemeli mantığına karşıyım. tamam da boş boş zaman kaybı olacak onlar için sorun o, Hani ödül olarak veriyorsan birşeyi, adamların hoşuna gidecek birşey vermelisin. Sanattır, kaliteli filmdir, dolu doludur diye üst yaş sınıflarının anlayabileceği birşeyi adamlara sunmak, film ne kadar kaliteli olursa olsun saçma bir girişim olur. buna katılıyorum. çok ağır film vermemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 @vanille süpermiş site saol=) ayrıca yazık çocuklar beni izlemekten sıkıldı zaten .ben10 halimi ,''mask'' halimi falan çok izlediler ders anlatırken=) değişik karakterler lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Ansiklopedilerde ki antik çağ çizimleri hangi çocuğun ilgisini çekmemiştir acaba? Veya hangimiz çamaşır suyuyla bilmemneyi karıştırarak deneyler yapmamışızdır? Hangimiz elektronik eşyalara merak duymamış, veya doğayı merak etmemişizdir acaba? Cereblaris dediklerimi yapmak çocuklar için can sıkıcı olmayacaktır, çocukların tamamının dünyayı tanıyamadan büyüdüklerini göz önüne alırsak, çocuklara bu yaşta bu kültürü öğretmen, çocukların canı sıkıldığında pc başına geçip ot gibi anime izlemesini değil, çıkıp bu tarz yerlere gitmesine ön ayak olacaktır. Ha okulun olduğu yerde pek yoksa bilemem ama müze kartını bir araştır derim. Bu arada millet şehrinin her tarafına heykel diker, müze kurar, bizimkiler "ehahah 2010 müze ehauah" diye söylenir. E tabi müze kapısı küçük olunca Trollerin canı sıkılıyor bu işe.. Readyyy, Fight!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 çamasır suyuna yumurta bile kırmışlığım var. sonra içine sinek attım öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar