Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzakdoğu mutfağı için...

Cassiline

Öne çıkan mesajlar

LucifeL said:

Bende bu hint mutfağını veya uzakdoğu mutfağını,neden severler hiç anlamam.

İtalyan ve Türk mutfağı varken,diğerleri yalan yahu.Özellikle rissotto ve parmesan peyniri kullanılarak,yapılan o makarnaları yok mu italyan mutfağının bitiyorum ya.

Denedin mi hiç Kore veya genel olarak Uzakdoğu mutfağını?
Sosyal ağlarda paylaş

Cassiline said:

LucifeL said:

Bende bu hint mutfağını veya uzakdoğu mutfağını,neden severler hiç anlamam.

İtalyan ve Türk mutfağı varken,diğerleri yalan yahu.Özellikle rissotto ve parmesan peyniri kullanılarak,yapılan o makarnaları yok mu italyan mutfağının bitiyorum ya.

Denedin mi hiç Kore veya genel olarak Uzakdoğu mutfağını?

hayatın kore mutfağıyla geçiyo sanki ak
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatımın Kore mutfağıyla geçmesi ne alakası var Gökalp. Denemedim ben hiç şimdiye kadar, denemek istiyorum. Beğenirim beğenmem, belki hastası olurum, belki bir lokma alır bırakırım orası ayrı mevzu, gayet iyi niyetle gelip nereden malzeme bulabiliriz diye sordum.

Yemek kültürü makarna olan, kendi yediği boklu bağırsağa bakmadan adamların köpek yemesine takan hıyarlar can sıkıyor bazen sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Cassiline said:

Hayatımın Kore mutfağıyla geçmesi ne alakası var Gökalp. Denemedim ben hiç şimdiye kadar, denemek istiyorum. Beğenirim beğenmem, belki hastası olurum, belki bir lokma alır bırakırım orası ayrı mevzu, gayet iyi niyetle gelip nereden malzeme bulabiliriz diye sordum.

Yemek kültürü makarna olan, kendi yediği boklu bağırsağa bakmadan adamların köpek yemesine takan hıyarlar can sıkıyor bazen sadece.

benim dedem kore savaş gazisi
en iyi ben bilirim
bana edebiyat yapma
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...