Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ...malzeme alınacak yer tavsiyesi lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 beijing? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Teşekkürler. Moderatör arkadaşlar konuyu kilitleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 çin pazarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ne lacaksın? suşi malzemesi için metro grossmarket yada pahalı alışeriş merkezlerindeki herhangi bir carrefoursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 çiğ börek yapabilirsin en kolay uzakdoğu yemeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Ben yapmayacağım yemek, Kore'den misafirimiz var, o yapacak. Pek bilmiyorum Kore yemeklerini de, ondan öyle genel sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 pardon çin pazarı demişim arkadaş koreliymiş. kore pazarı ama kuzey kore çünki güney korede açlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 sebze reyonu ve deniz mahsülleri reyonu geniş olan bütün süpermarketlerden alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 kore mutfağına dair sadece noodle nlaiblirsin.. yada götür kebapçıya abi bayılıyorlar türk işi kebaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Bende bu hint mutfağını veya uzakdoğu mutfağını,neden severler hiç anlamam. İtalyan ve Türk mutfağı varken,diğerleri yalan yahu.Özellikle rissotto ve parmesan peyniri kullanılarak,yapılan o makarnaları yok mu italyan mutfağının bitiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 öğrenci adama makarna deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 LucifeL said: Bende bu hint mutfağını veya uzakdoğu mutfağını,neden severler hiç anlamam. İtalyan ve Türk mutfağı varken,diğerleri yalan yahu.Özellikle rissotto ve parmesan peyniri kullanılarak,yapılan o makarnaları yok mu italyan mutfağının bitiyorum ya. Denedin mi hiç Kore veya genel olarak Uzakdoğu mutfağını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Kore mutfağıysa sokaklardan bir kaç köpek toplayın adam seçsin, sizin anlamanız zor olur hangi köpeğin etinin yenip yenmeyeceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Cassiline said: LucifeL said: Bende bu hint mutfağını veya uzakdoğu mutfağını,neden severler hiç anlamam. İtalyan ve Türk mutfağı varken,diğerleri yalan yahu.Özellikle rissotto ve parmesan peyniri kullanılarak,yapılan o makarnaları yok mu italyan mutfağının bitiyorum ya. Denedin mi hiç Kore veya genel olarak Uzakdoğu mutfağını? hayatın kore mutfağıyla geçiyo sanki ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 geçiyo belki, sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bırak kore mutfağını saman ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 şu güzel ortamı bozuyorsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Hayatımın Kore mutfağıyla geçmesi ne alakası var Gökalp. Denemedim ben hiç şimdiye kadar, denemek istiyorum. Beğenirim beğenmem, belki hastası olurum, belki bir lokma alır bırakırım orası ayrı mevzu, gayet iyi niyetle gelip nereden malzeme bulabiliriz diye sordum. Yemek kültürü makarna olan, kendi yediği boklu bağırsağa bakmadan adamların köpek yemesine takan hıyarlar can sıkıyor bazen sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 koko ya laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Cassiline said: Hayatımın Kore mutfağıyla geçmesi ne alakası var Gökalp. Denemedim ben hiç şimdiye kadar, denemek istiyorum. Beğenirim beğenmem, belki hastası olurum, belki bir lokma alır bırakırım orası ayrı mevzu, gayet iyi niyetle gelip nereden malzeme bulabiliriz diye sordum. Yemek kültürü makarna olan, kendi yediği boklu bağırsağa bakmadan adamların köpek yemesine takan hıyarlar can sıkıyor bazen sadece. benim dedem kore savaş gazisi en iyi ben bilirim bana edebiyat yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 abi yemek yerel malzemeyle yapılır, usulu bu bunun. elbetteki anadolu yapılam kore yemeğiyle, amazonlarda yapılan kore yemeğinin tadı baska olacak. en güzel pazara götür amcamları, taze taze alın malları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Gökçenciğim sen de haklsıın bir noktada ama bakkala girip yarım kilo yosun alamıyorsun ki. Ha dün akşam herif "Köpekbalığı yemiyor musunuz siz?" diye sorunca bir durdum düşündüm bu yemek işini ama girdik işte bi kere, şimdi dönmek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 köpek balığını biz çerez niyetine yiyoruz birader biz barbaros hayrettinin torunlarıyız diyemedinmi emre bu arada bok gibi olm köpek balığı eti yeme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 sushico. Acılı ekşili çorba, kajulu ananaslı tavuk. ımmmhhh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar