Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

53 promil ve ehliyeti kaptırmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün gece saat 3 gibi trafik çevirmesine yakalandık.53 rpomil alkol çıktı.
yalvardık yakardık polis memuruna yinede fayda etmedi.yedik cezayı.bende durumu kabullendim 6 ay ne bok yiyecem diye düşünüyorum.bu arada benden iki sonra gelen arabadakileri aleti 45 saniye boyunca ötmesine rağmen, aynen gönderdiler.bütün gece uyumadım sinirimden.[signature][hline]Benim Şirket
Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama,
işte şimdilik kendini idare ediyo.
Mesaj tarihi:
Eet yani polisin suçu değil az içmişsin diye koyvermesi doğru olmazdı.

Sigarayı yarıp içindeki tütünü çiğneyip yutmak da alkol kontrolünde etkili oluyo diye duymştm ben.

Oksijen tüpü olayıda hakkten bulunduran var.

Bide hatunlar içip için türbana giriyolarmış polisler bu ablalar dindar içmez diyip koyveriyomuş =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mesaj tarihi:
Özür diliyorum ama o kadar içip araba kullanmak en basit tanımla eşşekliktir. Evet bizde 20 yaşındayken o eşşeklikten yaptık da ondan bu derece rahat eşşek diyebiliyorum insanlara. İnşallah siz de benim gibi az hasarla öğrenirsiniz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
fedo eşşekliği kendine sakla.
ikinciside bünyeye göre değişir.benim ne kadar içince sarhoş olduğumu bilmeden saldırmayın.o sırada üç kişi içinde en ayık(ki gayette ayıktım) olan kişi ben olduğum için geçtim direksiyon başına.neyse yanlış anlaşılmasın kesinlikle! suçsuz olduğumu söylemiyorum.evet yedik bi halt! benim polise kızmamın sebebi en az 100 promil olan adamla 2 dakka konuşup "devrem" muhabbeti yaptıktan sonra aynı adamı salıp göndermeleriydi.[signature][hline]Benim Şirket
Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama,
işte şimdilik kendini idare ediyo.
Mesaj tarihi:
Araba kullanmamak için zil zurna sarhoş olmak gerekmez, azıcık bir alkol bile dikkatinizi çok ciddi oranda dağıtıp size yüksek oranda cesaret verir. O sebepten maksimum dikkat gerektiren bir iş olan motor kullanımı sırasında alkolün damlası bile alınmaz. Arabada ise bir miktar alkol bir yere kadar hoş karşılanabilinir. Hadi iki bardak bira veya bir duble rakı bir yere kadar tamam da iki biradan başka birde 5 votka insanı araba kullanmaması gereken bir konuma getirir. Evet o kadar içince benimde başım dönmez, bende kusmam hatta hiç içmemişten daha bile güzel kullanırım arabayı :) Ama gel gör ki bu sadece bir histir gerçek değil. Daha atak olursun, hiç yapmayacağın şeyleri yapıp daha fazla riske normal zannederek girersin. Ancak ne zaman ani karar vermen gereken zor bir durum karşına çıksa beynindeki alkolün elektron alışverişini azaltmasından dolayı çok ama çok daha yavaş karar verirsin. Sonuçlarını anlatmama gerek yok sanırım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
harbi ya insan içmesi deil allah korusun kaza falan yapmadın en azından almışlar arabayı altından :) 6 ay da işin tekniklerini çözersin yada daa az içip arabaya binmeyi örenirsin umarım[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
yasal sınır 50 de şöyle bişe de var
eğer 10 promil ile kaza yaparsanız 8/8 suçlu oluyosunuz ve kasko bu alkol raporunu alırsa ödeme yapmıyor :p

o yüzden alkollüyken kesinlikle araba kullanmamak lazım artık, yoksa sizin aklınız zaten başınızdadır, 10 promil dersiniz ama biri gelir size çarpar, alkol muayenesinden çakarsınız :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
buna da şükret derim
5 radar yüzünden 1 yıl ehliyetsiz kaldım ben
alırken de Ankara'da o zamanlar devrede olan şimdiye var mı yok mu bilmediğim psikohede laboratuvarlarında resmen testten geçirdiler beni, ehliyetimi geri vermek için

ha ne oldu? artık şehirlerarası yolda 90 km/s'i, otobanlarda da 120'yi geçmiyorum, 30 dediği yerde 25'e düşüyorum, bir musibet bin nasihattan yeğmiş, geçmiş olsun....[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
sana geçmiş olsun diyorum umarım bi daha bu tip bişey başına gelmez, ama benim şahsi fikrim alkollü araba kullanımının en az 1 milyar para cezası ve ehliyete de 1 seneliğine el koyma cezası olmalı, aksi takdirde tvde daha çoook alkol yüzünden ölüp giden genç haberi izleriz.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Mesaj tarihi:
Şimdi ehliyetimi kaybettim diye 1 ehliyet daha çıkarsak bi kenara atsak
herhangi bi durum yüzünden ehliyete el konulduğunda daha önceden yedeklediğimiz ehliyeti alıp kullansak kim küser?

Örnek olarak yani.. Polis ehliyet geçerlimi diye her çevirmede telsizle soruyomu?

6 ay da az buz zaman değil yani adama iyi koyar..[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mesaj tarihi:
özellikle şöförler o şekilde 2-3 ehliyet çıkartabiliyor daha önce uygulamasını duydum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 23 Ağustos 2004 16:52 tarihinde demiş ki:
Şimdi ehliyetimi kaybettim diye 1 ehliyet daha çıkarsak bi kenara atsak
herhangi bi durum yüzünden ehliyete el konulduğunda daha önceden yedeklediğimiz ehliyeti alıp kullansak kim küser?

Örnek olarak yani.. Polis ehliyet geçerlimi diye her çevirmede telsizle soruyomu?

6 ay da az buz zaman değil yani adama iyi koyar..

bu olayda yakalanırsan cezası 6 aydan çok daha beter olur yalnız, hatta hapis de yatarsın

ve evet genelde kontrol ederler telsizle
o yüzden ehliyetiniz yanınızda olmasa da seri numarasını ezberde tutmanız bazı durumlarda işinize yarayabilir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Ehliyetsiz araba kullanmanın cezası 10 lira ise ehliyeti evde unutmanın cezası 3 lira gibi bişi. yane ehliyet numaranızı ezberlerseniz size kolaylık olur. Gerçi isimden de kontrol yaparlar galiba ama memuları uraştırmamk gerek.[signature][hline]Külliyen Yalan
© Silthanas
Mesaj tarihi:
said:
Ra_d, 22 Ağustos 2004 17:30 tarihinde demiş ki:
5 absolut,2 bira ama saat 1'de içmeyi bırakmıştım.

Lol 5 Absolut 1 bira = 53 Promil ?

Az bilem çıkmış alet sana torpil geçmiş :)[signature][hline]No Women No Cry !!!
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 23 Ağustos 2004 10:18 tarihinde demiş ki:
Araba kullanmamak için zil zurna sarhoş olmak gerekmez, azıcık bir alkol bile dikkatinizi çok ciddi oranda dağıtıp size yüksek oranda cesaret verir.

+1[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
bizim arkada$ada votka , rakı , cin , jb karı$ımı yapmı$tık direksiyonu sağ sol yaptı sonra aniden ön cama kustu , ondan sonra tövbeli içkiye lol.[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
  • Yeni Oluştur...