Rock Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Oyunun kısa yoluna en son Şubat gibi tıklamıştım, şimdi Cataclysm'i kurdum ama oyunda birkaç problem var sanırım. 1- Patchler bitmesine rağmen bu iletiyi alıyorum, "Applying non-critical updates. This will take some time" bir süre beklememe rağmen de gitmiyor? 2- Oyun açılırken eski looding barın daha küçük altında bir bar daha var. Bu nedir? 3- Oyun klasötü 17,5GB. Bu normal mi? Cevap için vakit ayırabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 apllying non critical updates yazarken oyuna play diyip baslanıyor. o altndaki ufak barın hemen bitmesi lazım nşa oyun bende 30.9 gb sende eksik galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 SoulCube said: 30.9 gb oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Bende de 30gb üstü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 peçleri silin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Patch derken bu " WoW-3.3.5.12213-to-3.3.5.12340-enGB-patch " hedeleri mi diyorsun? Zira toplasan 200 mb etmiyor onlar. Bilmeden de birşeyi silip tekrar repair vs uğraşmayayım dedim bıraktım hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Applying non-critical updates. This will take some time indirdiğin dosyaları açıyor, kuruyor işte. 15 dakika izin verirsen seninde klasör şişer merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bazı patchler oyun klasörünün içinde oluyo. bazı büyük patchler de update klasörünün içinde. update klasör içeriğini de silerseniz büyük yer tasarrufu olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Temiz kurulmuş oyun net olarak 23.5 gb, gerisi fazlalık. Emin olamıyorsanız cache ve data klasötlerine dokunmayın. Onun dışında update , patch , errors , logs klasörlerini temizleyebilirsiniz. Wow klasörüne girince dışarda duran luncher, wow.exe gibi dosyaların toplamıda 100mb'ı geçiyorsa orda da gereksiz şeyler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 doğru. ben sadece 2-3 basit addon kullanıyorum ve 23,5gb. cataclysm betada bulunduysanız beta klasörünü de silin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Densiz said: Applying non-critical updates. This will take some time indirdiğin dosyaları açıyor, kuruyor işte. 15 dakika izin verirsen seninde klasör şişer merak etme. Soruların cevabı buymuş. Şimdi launcherı açık bıraktım 3-5dk da 18,7GB'ye büyüdü. Edit: Yemekteydm 23,3te bitti. 200mb kadar kayıp var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar