Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kaç noob sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyunun kısa yoluna en son Şubat gibi tıklamıştım, şimdi Cataclysm'i kurdum ama oyunda birkaç problem var sanırım.

1- Patchler bitmesine rağmen bu iletiyi alıyorum, "Applying non-critical updates. This will take some time" bir süre beklememe rağmen de gitmiyor?

2- Oyun açılırken eski looding barın daha küçük altında bir bar daha var. Bu nedir?

3- Oyun klasötü 17,5GB. Bu normal mi?

Cevap için vakit ayırabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Patch derken bu " WoW-3.3.5.12213-to-3.3.5.12340-enGB-patch " hedeleri mi diyorsun? Zira toplasan 200 mb etmiyor onlar. Bilmeden de birşeyi silip tekrar repair vs uğraşmayayım dedim bıraktım hep.
Mesaj tarihi:
bazı patchler oyun klasörünün içinde oluyo. bazı büyük patchler de update klasörünün içinde. update klasör içeriğini de silerseniz büyük yer tasarrufu olur umarım.
Mesaj tarihi:
Temiz kurulmuş oyun net olarak 23.5 gb, gerisi fazlalık.

Emin olamıyorsanız cache ve data klasötlerine dokunmayın. Onun dışında update , patch , errors , logs klasörlerini temizleyebilirsiniz.

Wow klasörüne girince dışarda duran luncher, wow.exe gibi dosyaların toplamıda 100mb'ı geçiyorsa orda da gereksiz şeyler vardır.
Mesaj tarihi:
Densiz said:

Applying non-critical updates. This will take some time

indirdiğin dosyaları açıyor, kuruyor işte. 15 dakika izin verirsen seninde klasör şişer merak etme.

Soruların cevabı buymuş. Şimdi launcherı açık bıraktım 3-5dk da 18,7GB'ye büyüdü.

Edit: Yemekteydm 23,3te bitti. 200mb kadar kayıp var :p
  • Yeni Oluştur...