Setroth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Piyasadaki en iyi fiyat / performansa sahip telefon benim gördüğüm. 350 TL ye Android 2.1, 600 MHz işlemci, A-GPS, 3G, Mobil TV, Radro vs... Radyo diyip geçmeyin BB lerin çoğunda yok yani. Mobil TV daha fazla modelde yok. Piyasada hala 500 TL civarında çok daha vasat telefonlar var. 3G ve GPS' i olmayan BB Curve 8520 630 TL. Fiyat aralığı olarak bu telefonla aynı ligde olanlar Samsungun kendi işletim sistemini kullanan orta sınıf dokunmatik vasat telefonları ki Adroid'in yanına yaklaşamazlar. Corby'ye falan hiç girmiyorum zaten. Bu halleriyle bile daha pahalılar üstelik. Şimdi dışardan benim gördüğüm bu ama alıp da kullananlar buraya bi yorum yazsalar göründüğü kadar var mı bu telefon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 çok çok kotu diye duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 efsaneydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 @senko bide bunun daha incesi vardı galiba da aklıma gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 T28? Ama yavaş falandı bu telefonun menüleri diye hatırlıyorum. Yine de güzel, ince falan gözüküyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 t28 ilk telefonumdur. güzel telefondu rahmetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 abi yalniz bende dahil olmak uzere telefon kullananlarin %90i iphone ile ne yapabiliyorlarsa t10la da yapabiliyorlardi, sms ve konusmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 yeşili vardı bende, efsanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 http://i.pbase.com/u16/nelsonchen/large/20183099.ResizeofEricssonGF337.jpg GF337 Şarj etmek için bataryayı çıkarmak, Yanıp sönen yeşil şebeke ışığı, SMS alabilmek, fakat gönderememek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 hacılar nostalji bölümüne falan mı açtım başlığı ben noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Setroth said: Piyasadaki en iyi fiyat / performansa sahip telefon benim gördüğüm. 350 TL ye Android 2.1, 600 MHz işlemci, A-GPS, 3G, Mobil TV, Radro vs... Radyo diyip geçmeyin BB lerin çoğunda yok yani. Mobil TV daha fazla modelde yok. Önemli olan tonla özellik olması değil. Bu saydığın özelliklerin ne kadarının hakkını veriyor? Ne kadar performanslı? Yoksa 200tl'ye bile all in one özellikli bir sürü çin telefonu var. Yeni bir şey değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 İşlemcisi ve rami Motorola Droid ile aynı. 600 Mhz / 256 MB. Hatta HTC Wildfire 528 MHz işlemcili. Ekran normal olarak resistive. Kapasitif ekran ve 1GHz işlemcili modeller zaten 1000 TL ve üzeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 çin malı işte huawai'ye yaptırmışlar fason. android 2.1 + özellikler gerçekten iyi ama bence de güvenilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 huawei dandik? http://www.fastcompany.com/mic/2010/profile/huawei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 HEADQUARTERS Shenzen, China isterse 1. olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ehe su an kullandigin cogu teknolojik urunun fason firmasi huawei'dir kesin. bir zamanlar sisco'nun routerlerini bile uretmis bir firma, mahkemelik olmadan once. Evet teyzem huawei'de calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 iphone dahil marka dediğin bütün elektronik aletler çin üretimidir biz de çinden göçmüşüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 nokialar made in hungary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ama açlık da çin sayılabilir tabii sfsdof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 isin sakasi bir tarafa adamlar yavas yavas yakaliyacaklar kaliteyi. 20sene once japonlarda bu durumdaydi, millet bakmazdi iyy japon urunu diye, japon pazarlari vardi vs cekikler oyle bi abandilar ki quality process olaylarina, sapik gibi kaliteli cikiyor urunleri. her ieee, iso kalite standartinda min 10japon var zaten. cinlilerde de ayni olay olcak, adamlar bir sure sonra yakaliyacaklar kaliteyi soyle bir 15yil sonra fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 cinlilerden istersen sana dunyanin en kalitelisini de uretir zaten. sorun uretimi isteyen d, yaptiranin kendisi belli bi maliyetin alintda istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Silphatos said: nokialar made in hungary Nokia'nın Çin'de de Finlandiya'da da fabrikası mevcut. Çinde mal üretmeyen yok gibi bir şey demek istedim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 nokianın hindistanda da fabrikası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 postu attıktan sonra wiki'ye bakmıştım da 15 yerde fabrikası varmış. Teker teker sıralamayalım bence (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 T10 600 MHZ WİLDFİRE 528 MHZ T10 > WİLDFİRE lakin t10da kapasitif ekran olduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar