Somon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ateşim 35.0 derece lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Devlet hastanelerinin bazılarında hasta yakını olarak gitsen bile ölme riskin var ya o derece berbat... Neyse geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 kimse mont dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Gecince bir seyin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 dostum dönebildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 seviyorsan git tükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Somon said: ayrıca geceleri 2-3 saat uyuyabiliyorum uyurkende, çok garip rüyalar görüyorum böle top devamlı büyüyüp küçülüyor, duvar uzayıp kısalıyor, üçgen devamlı her bi kenarından üçgen oluyor saçma saçma şeyler ateşin var. benim her ateşim çıktığında oluyor bana da bu. büyüyen yorgan üstüme gelen battaniyeler küçülme hissi falan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ben de. grip salgını gibi bi şey var, lanet olsun kaçamıyosun hiç. Soğuklar geldiğinde hasta olmuştuk ama yetmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 mont giy geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar