forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 zaidral said: ea ve fm isen say1-say2 soz2 sozelciysen say1 soz1-soz2 hepsi degil yani. bir etekli gomlekli soru vardi, o ne lan oyle soru mu olur say: söz1 olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 stimpak said: çünkü senin yolun yanlış, o yüzden aynı sonuca ulaşamıyorsun. silindiri falan katmana gerek yok hesaba. masanın çapı 140, yani yarıçapı 70 cm. örtüyü serince de kenarlardan 20şer santim sarkıyor, yani masaörtüsünün de yarıçapı 90 cm. bu kadar. abicim at gözlüğünü çıkart öyle bak soruya. matematik bu, tek bi yol olmak zorunda değil bi çözüm için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 forgiver said: x,y,z makinaları sorusu nasıl olcaktı süre yetmedi +yüzde 10 +yüzde 20, -yüzde 5 sorulardaki verilere göre mi yapılacaktı yoksa ilk baştan bir bağıntı kurulması mı laızmdı birer denklemle çıkıyordu o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 JonBovi said: yukarda çizmiş işte öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 yahu silindir falan yok, yarıçapları farklı 2 daire var 70 cm yarıçapı olanın üstüne 90 cm yarıçaplıyı koyuyorlar, rijid olmadığı için de fazla kısımlar sarkıyor işte. silindir de silindir ne kitledin arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 sen silindirin alanını bulmuşsun komple. silindirin tabanını da bulmuşsun yani. eğer dediğin gibi 20 cm kenarı olan bi tahtaya sarılmış komple bi örtü olsaydı doğru olurdu ama tabanı yok burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 dotum kendi yolladığın şu şaheser paint çizimine bi bak istersen. ne o? silindir değil mi? yoksu silindir görünce tanımıyo musun? siz kendinizi tatmine devam edin ne diyim artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 park bahçeli, yeşil alanlı, koşu parkurlu soru güzeldi sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bya said: dotum kendi yolladığın şu şaheser paint çizimine bi bak istersen. ne o? silindir değil mi? yoksu silindir görünce tanımıyo musun? siz kendinizi tatmine devam edin ne diyim artık.. sen boş mu bıraktın peki o soruyu, meraktan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 fede said: sen silindirin alanını bulmuşsun komple. silindirin tabanını da bulmuşsun yani. eğer dediğin gibi 20 cm kenarı olan bi tahtaya sarılmış komple bi örtü olsaydı doğru olurdu ama tabanı yok burda. öle bişey yok abi, yukarda yazdım formülü. silindirin komplle alanını falan almadım. allaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Archangel_ said: bya said: dotum kendi yolladığın şu şaheser paint çizimine bi bak istersen. ne o? silindir değil mi? yoksu silindir görünce tanımıyo musun? siz kendinizi tatmine devam edin ne diyim artık.. sen boş mu bıraktın peki o soruyu, meraktan soruyorum boş bıraktım beynim yetmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 yaran mı var da gocunuyorsun, yetersizliğinle ilgili bir şeyden bahsettim mi?ne atar meraklısı herkes... s.kimsonik bi ales sorusundan kimseye zeki, aptal diye yorum yapacak kadar idiot değilim. diyecektim ki; basit düşünseydin keşke, şıklarda da yoktu sonuçta senin cevabın... edit:alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ben kendime kızıyorum dostum sana bişey demedim , anlamıyorum sizleri valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 tamam özür dilerim o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 silindirin üst yüzeyini ve yan alanını açınca bi daire elde edemiyosun ama o yüzden yanlış bulmuşsun. 10 dakkadır düşünüyorum sdfklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bya said: 2pi(r)x20 + pi (r^2) 2 pi (r)x20 formülünün neden sçtığını söyleyeyim o zaman. 2pi(r) ile sarkan kısmın güya çevresini hesaplayıp, sonra da masadan sarkan kısmın yüksekliğiyle çarparak alanı hesapladığını sanıyorsun. hayal aleminde yaşıyorsun. hesapladığın alanın çevresi masaya değen yerde 2pi(70), en alt kısımda ise 2pi(90). sen hala yarıçap 70cmymiş gibi işlem yaparsan tabi yanlış sonuç bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 dökümlü oluyo serince, fırfırlı oluyo örtü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 meraktan soruyorum s1 s2 de toplam 9 boş brakıp söz1 dede 20 bos brakan ama yaptıkları yuzde 99 dogru olan bi adam kac civarı alır sayısalda ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 fede said: silindirin üst yüzeyini ve yan alanını açınca bi daire elde edemiyosun ama o yüzden yanlış bulmuşsun. 10 dakkadır düşünüyorum sdfklj abi şu an hayal edemiyorum ama sanırım haklısın, sebebin bu olması lazım, çok saol @stimpak : abi kusura bakma da ağır saçmalamışsın. ne dediğinin farkında değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ikisi de aynı şeyi söylüyor aslında bya. gerilmişsin sanki biraz, sağlam kafayla sonra düşün anlıycaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 abov geometri bilmeyenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bari evinizdeki yuvarlak masa örtüsüne bakın ya hauhsudsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 aynı şeyi anlatmaya çabaladıysa stimpak eyvallah ama yazısından benim bişey anladığım söylenenemez. anlattıysa bile becerememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 iki daireyi üst üste hayaletmekten acizsin, bana çemkiriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 silindir diyen bu arkadaş mıydı? açık halini düşünemeyen örtünün. resim çizen arkadaş güzel açıklamış ama kimdi bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar