Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Archangel_ said: nomsaR said: 2+6-7=x x=? falan var ya. abi bu kadar olmasa da hakikaten gülmemi engelleyemediğim sorular mevcuttu. bir de YANLIŞ DOĞRUYU GÖTÜRÜYORMUŞ, sınav kitapçığında öyle yazıyordu. benim durumumda olan bir kişi daha vardı sınavda, hangilerini çözücez dedi gözetmene, millet sözelsen şunları sayısalsan şunları eşit ağırlıksan şunları olmak üzere 4 bölümden 3 ünü(150 soruyu) çözecen dedi.ben pek inanamadım soruları görünce, 4 bölümü de yaptım.hoş neden ayırmışlar bölümleri onu da anlamadım, pek farkları yoktu 1 ve 2. bölümlerin. sonucu merakla bekliyorum.... ya hepsini çözmen lazımdırdı da mesela eşit ağırlık puanı için matematik 2'nin çok etkisi yoktur muhtemelen falan çözmen iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 humm bu da mantıklı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ea ve fm isen say1-say2 soz2 sozelciysen say1 soz1-soz2 hepsi degil yani. bir etekli gomlekli soru vardi, o ne lan oyle soru mu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 masanın çapı 1,4m. masa daire. masa örtüsü örtüyolar ve masa örtüsü kenarlardan 20cm taşıyor. örtünün alanı kaç pi cm karedir? ben 7700 bulmakta ısrar ettim öyle bi şık yoktu? bi de siz çözüverin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 8100 değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 7700 bişeyin karesi de değilki nası buldun onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 pi cm kare cinsinden yani, kare olmasına gerek yok ya 4900 + 2800 olmıcak mı nası bulunuyo 8100? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 1.4 masanın çapı 20 şer kenarlardan 1.8 çap oluyo 0.9 metre çapı varmış örtünün o da 8100 pi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 evet doğru. ama benim yaptığımın da doğru olması lazımdı ya. 2pi(r)x20 + pi (r^2) hatta bence benimki daha doğru çünkü 20cm i direk yarıçapa eklemek için masa kenarında falan hiç kayıp olmaması lazım katlanmadan ötürü falan, pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 sen sarkanların çevresini bulmuşun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bya said: masa kenarında falan hiç kayıp olmaması lazım katlanmadan ötürü falan, pff dostum sen yanlış sınava girmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 nomsaR said: sen sarkanların çevresini bulmuşun ki ya orda pi(r^2) yi de ekliyorum sonradan işte yukarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 şimdi masa daire tamam. ama bunu bi silindir olarak da düşünebiliriz gayet. silindirin üst ksıımları yani. biliyosunuz ki silindirin alanı hesaplanırken tepedeki dairenin çevresi ile silindirin yüksekliği çarpılır ve buna dairelerin alanı eklenir. bence bu soru yannış kesin. yanlış olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 abi senin kafan karı$mı$ bence, farklı boyutlara girdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 hatta biri paint te çizsin açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 yok denileni anladım. gayet basit de. ama benim çözümün daha doğru olması lazım gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 matematik bu abicim , daha doğru diye bişey yok. mantık sorusunda çuvallamışsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 daha doğru diye bişey vardır niye olmasın. 2 yoldan da aynı sonuca ulaşılabilmeli o zaman, niye ulaşılamıyo bunu çiz bana paintten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 çizmiş işte üstte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 silindirlik bi durum yokki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 abi niyr ulaşılamadığını çizsin dedim görüyorum yukarıyı heralde neyse ya siz biraz daha düşünün ben vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 çünkü senin yolun yanlış, o yüzden aynı sonuca ulaşamıyorsun. silindiri falan katmana gerek yok hesaba. masanın çapı 140, yani yarıçapı 70 cm. örtüyü serince de kenarlardan 20şer santim sarkıyor, yani masaörtüsünün de yarıçapı 90 cm. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 yukarda çizmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 x,y,z makinaları sorusu nasıl olcaktı süre yetmedi +yüzde 10 +yüzde 20, -yüzde 5 sorulardaki verilere göre mi yapılacaktı yoksa ilk baştan bir bağıntı kurulması mı laızmdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 zaidral said: bir etekli gomlekli soru vardi, o ne lan oyle soru mu olur harbi 3-5 dakika yedi o gavat soru en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar