Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ALES, mallığım.

Archangel_

Öne çıkan mesajlar

6 saat 45 dakika sonra ales sınavına giricem ancak herkesin "ilkokul düzeyinde soruyorlar" gazlarıyla şimdiye kadar tek bir soru dahi bakmadım.yatmaya hazırlanırken ulan sınav 120 dk mı 180 dk mı diye bakayım dedim (evet o derece uzağım). sonra öğrendim ki sayısal 2 sözel 2 falan varmış :S
diş hekimliği fakültesi mezunuyum, yanılmıyorsam eşit ağırlık olarak değerlendirmeye alınıyormuş ales bizde. sırf sayısal 1 ve sözel 1 mi yapmam gerekiyor şimdi :)

bilen biri cevap versin lütfen, sonra ben bile trollüycem.söz.
Sosyal ağlarda paylaş

bir tane bile soru bakmadan girdim. 85 mi ne aldım. hem de mal gibi öss mantığıyla 6 soruyu boş bırakmıştım ben :D bilmeyenler için, ales'te yanlışlar doğruları götürmüyor, güzel güzel sallayabiliyorsunuz boş bırakmak yerine.

ilkokul matematiği, ilk okul türkçe soruları falan var. son derece basit bir sınav. sadece hızlı olman lazım o kadar. biraz pratik zekan yüksekse, çabuk yapabiliyorsan 4 işlemi falan, 75 alırsın minimum.
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

2+6-7=x x=? falan var ya.

abi bu kadar olmasa da hakikaten gülmemi engelleyemediğim sorular mevcuttu.

bir de YANLIŞ DOĞRUYU GÖTÜRÜYORMUŞ, sınav kitapçığında öyle yazıyordu.

benim durumumda olan bir kişi daha vardı sınavda, hangilerini çözücez dedi gözetmene, millet sözelsen şunları sayısalsan şunları eşit ağırlıksan şunları olmak üzere 4 bölümden 3 ünü(150 soruyu) çözecen dedi.ben pek inanamadım soruları görünce, 4 bölümü de yaptım.hoş neden ayırmışlar bölümleri onu da anlamadım, pek farkları yoktu 1 ve 2. bölümlerin.
sonucu merakla bekliyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

geçmiş olsun berkcan bu arada sdklgj

ahah sağol.
bu arada ösym ye sokayım afedersin.küpeme kadar çıkarttım, bozuk para almadım yanıma vs ve öyle gittim. anahtarla almadılar.dedim yalnız yaşıyorum ne yapacam almayıp yanıma, kantine emanet bırak dediler.kantinciler de buldu yolunu.bir emanet 2 tl.
türbanlıların saçı gözükecek diye küpe, cihaz, ot bok var mı, CIA ajanı mı nedir diye bile aramadılar ama.lanet olsun yaşadığım ülkeye...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...