Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 6 saat 45 dakika sonra ales sınavına giricem ancak herkesin "ilkokul düzeyinde soruyorlar" gazlarıyla şimdiye kadar tek bir soru dahi bakmadım.yatmaya hazırlanırken ulan sınav 120 dk mı 180 dk mı diye bakayım dedim (evet o derece uzağım). sonra öğrendim ki sayısal 2 sözel 2 falan varmış :S diş hekimliği fakültesi mezunuyum, yanılmıyorsam eşit ağırlık olarak değerlendirmeye alınıyormuş ales bizde. sırf sayısal 1 ve sözel 1 mi yapmam gerekiyor şimdi :) bilen biri cevap versin lütfen, sonra ben bile trollüycem.söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 hepsinden yapıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 disci olsana abi, ne ugrasiyosun ales males. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 humm işte bunu beklemiyordum. sözel 2 zaten görmediğim gibi sayısal 2 bile görmedim hayatımda. yaptığımı yapıp yapamadığımı c yapayım madem. pfff acıdım kendime, bu kadar mı umursamaz olunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 aquila said: disci olsana abi, ne ugrasiyosun ales males. en az 5 sene doktora programında maaş almadan, döneri döndürmeye devam ederek sonunda dr.dt.xx olabilmek için ales :) zamanında yatırdığım 40 tl olmasa direk tekel bayine gidicem ama, girmemek olmaz şimdi pöff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bir tane bile soru bakmadan girdim. 85 mi ne aldım. hem de mal gibi öss mantığıyla 6 soruyu boş bırakmıştım ben :D bilmeyenler için, ales'te yanlışlar doğruları götürmüyor, güzel güzel sallayabiliyorsunuz boş bırakmak yerine. ilkokul matematiği, ilk okul türkçe soruları falan var. son derece basit bir sınav. sadece hızlı olman lazım o kadar. biraz pratik zekan yüksekse, çabuk yapabiliyorsan 4 işlemi falan, 75 alırsın minimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Son gün matematiğe şöyle bir bakarak 85'er aldım ben de. ÖSS kıvamındaydı. sabonis said: ales'te yanlışlar doğruları götürmüyor, güzel güzel sallayabiliyorsunuz boş bırakmak yerine. ben bilmiodum mesela, iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 matematikte kesir falan soruyolardı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 2+6-7=x x=? falan var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 alesten aldıgınız not ne kadar ay/yıl geçerli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 2 seneydi en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bahar döneminde bi daa girersin don't worry mate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bahar dönemi sınavı ne zaman? başvurular ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bilmiyorum da ben de giricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 beraber girelim kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ayıpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 nomsaR said: 2+6-7=x x=? falan var ya. abi bu kadar olmasa da hakikaten gülmemi engelleyemediğim sorular mevcuttu. bir de YANLIŞ DOĞRUYU GÖTÜRÜYORMUŞ, sınav kitapçığında öyle yazıyordu. benim durumumda olan bir kişi daha vardı sınavda, hangilerini çözücez dedi gözetmene, millet sözelsen şunları sayısalsan şunları eşit ağırlıksan şunları olmak üzere 4 bölümden 3 ünü(150 soruyu) çözecen dedi.ben pek inanamadım soruları görünce, 4 bölümü de yaptım.hoş neden ayırmışlar bölümleri onu da anlamadım, pek farkları yoktu 1 ve 2. bölümlerin. sonucu merakla bekliyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 fede said: bahar dönemi sınavı ne zaman? başvurular ne zaman? http://osym.gov.tr/belge/1-12180/2011-sinav-takvimi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 oo cok varmış ya daha son gün çalışırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 geçmiş olsun berkcan bu arada sdklgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 başvuruyu kaçırma yeter.bilirim seni, son gece bile bakmaya deyecek bi sınav değilmiş cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 yeni ayırdıları o bölümleri zaten eskiden öyle bişey yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 90 üzeri lazım bana. biraz bakarım heralde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 fede said: geçmiş olsun berkcan bu arada sdklgj ahah sağol. bu arada ösym ye sokayım afedersin.küpeme kadar çıkarttım, bozuk para almadım yanıma vs ve öyle gittim. anahtarla almadılar.dedim yalnız yaşıyorum ne yapacam almayıp yanıma, kantine emanet bırak dediler.kantinciler de buldu yolunu.bir emanet 2 tl. türbanlıların saçı gözükecek diye küpe, cihaz, ot bok var mı, CIA ajanı mı nedir diye bile aramadılar ama.lanet olsun yaşadığım ülkeye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bağlasaydın bi tülbent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar