stingbull Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 dinlen az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Evimizde 1 telsiz, 2 paralel telefon var, kablolar birbirine babadan kalma usullerle eklenmiş vaziyette, 8mbit ttnet adsl'im var, 7 24 min.770kb/sn ile download yapabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bende bikaç kez ahizeyi kaldırınca net gitmesi problemi oldu. ttnet arayıp arıza kaydedince düzeltmişlerdi, lokal telefon kutusundan falan da bir kısadevreler bişeyler olabiliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 "roket adam" said: Evimizde 1 telsiz, 2 paralel telefon var, kablolar birbirine babadan kalma usullerle eklenmiş vaziyette, 8mbit ttnet adsl'im var, 7 24 min.770kb/sn ile download yapabiliyorum. yu van in a milyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bana da olmusdu bi kere bu ama telefonla alakasi yokmus denk gelmis o sirada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 valla bana nedense hep en cenabet şeyler oluyor, tel. çalar net gider, internet gün içinde zilyon kere kopar, leş gibi net hızı, vs vs sanırım sorunu kendimde aramalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar