Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 DCC desteği sağlam olan bir irc programı arıyorum. mirc'in açılmasını beklemekten sıkıldım artık. Opera'nınki DCC'de işe yaramaz. Firefox kullanmasığımdan Chatzilla da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 "satın alınmış" veriyonunda da khaled mardamı bekletiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Para mı vereceğim ona? Korsan kullanmaktan mümkün olduğunca kaçmaya çalışıyorum. Bir tane korsan program yok şu anda bilgisayarda, olmasın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 http://www.ircreviews.org/clients/platforms-windows.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar