Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Char satım - alım


Sanguin

Öne çıkan mesajlar

Şöyle paticik forum kurallarına bir baktım ama göremedim. Umarım gerçek para ile alım-satımı yapılan şeylerle iligli başlık açmak yasak değildir.

Açıkçası benim şöyle 2 sorum var :

Rappelz adlı bir MMO oynuyorum ve oradaki charimi satip WOW'a geçmek istiyorum.

1 - WOW ve bir kaç oyundaki charlarımızı satabilecğeimiz bir kaç sağlam site buldum ama Rappelz charimi satabilecğeim bir site bulamadım. Bu tarz bir site bilen var mı?

2 - Daha önce hiç wow oynamadım. MMo tecrübem var. Çok uzun süre Rappelz ve biraz Silkroad oynadım. Bu saatten sonra WOW a başlanır mı? (0'dan)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2. sorunu cevaplıyım, diğer oyunları oynamadım ama şu an WoW'a başlamak için çok doğru bir zaman.

Tüm questler ve zone'lar değişti, exp'le artan lvller ve değişen stat sistemi sayesinde eskinin end game gearları çöp oldu falan.

Özetle bugün başlayıp 2 hafta lvl kastıktan sonra pek bir farkın kalmayacak diğer 85'lerden. (Ha tabii hardcore raidin/pvp yapan adamlar yine almış yürümüş olur ama o kategoriye %2-3'lük bir kısım giriyor sadece)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sunwell yamasıyla başlayan emblem furyasından beri hiçbir zaman WoW'a başlamak için kötü bir zaman değildi, olmadı 2008den beri.

Yeni yama geldiğinde onlar bir önceki tier itemleriyle sen de vendordan aldığın epiclerle aynı raidi yapıcaksın.

Son 2 yıl böyleydi, bu expansiondan önce bayağı bir tantana olduydu artık böyle olmayacak diye, şimdilik biraz daha adam ettiler hani "level 80e vurduğun gün tier eldiveni gidip vendordan al" seviyesinin biraz üzerine çıktı ama ne biliyim..... Tigole > Ghostcrawler, SSCyi TKyı bitirmeden BTye Hyjal'a atlayamamak güzeldi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...