fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ulan alan yetkilisi adam ya. bunları da sil bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 abi bişi sorucam, poz süresi nedir bu fotorafın? nasıl bu kadar net cıkıyoki? öküz gibi titreşmiyomu bu atomlar? napıyolar soğutuyolarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bilmiyorum da tam fotoğraf denemez zaten, o atomlardan uzattığın probe elektron tünellenmesi frekansına göre bilgisayar data oluşturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 sanane! sen mi atom vesikalığı çekiceksin! o işte para yok aslanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 hani bide atomlarin iclerinde bosluk vardi, hepsinin ici dolu burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 şu küçük sarı yuvarlaklar mı atom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 şunlar da var http://www.thenanoage.com/images/Real_graphene.jpg http://www.iatia.com.au/images/samples/sampleSi3N4Phase.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 peteğe zoom yapmışlar çekmişler ya, yedik mii , yemedikkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 biyometrik değil bunlar, yeni çektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 senko said: hani bide atomlarin iclerinde bosluk vardi, hepsinin ici dolu burda. boş hala merak etme atomun çevresinde dolanan elektronlarla etkileşim gerçekleştiği için öyle gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 oğlum adamlar 0.14nm lik çözünürlük yakalıyor siz petektesiniz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 peki bu mükemmel dizilim kendi kendine olmuş olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yok labda yapmışlarıdır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Ardeth said: oğlum adamlar 0.14nm lik çözünürlük yakalıyor siz petektesiniz hala sac teli birimiyle konus bize. fizikcilerin birimi degil mi sac teli bide topuklu ayakkabi giymis fil sadece bu iki birimle fizik yapabilirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 eğitim öğretimde kullansalar bari, hocaların abidik kubidik çizimleriyle atom nedir anlayamadan bitirdiydik okulları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 dislokasyon olmuş orda. fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 topiği komple okudum ve kendimi gerizekalı hissettim. sanki ardeth dede siz de torunlarısınız toplamış sizi etrafına bişiler anlatıyo siz de agız acık dinliyorsunuz. kötü bişi demeye calışmıyorum ama ne biliyim. ben gidiyorum ya film falan izlicem. son bişi daha; ardeth harcanıyosun türkiye'de kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 cüce sanırım şu an electron tunneling microscopy okuyor. yarın konuyu benden iyi biliyor olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 herkes wikiden bildiği kadarıyla konuşuyor escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Ardeth said: http://blog.indi.frih.net/wp-content/uploads/2009/09/tunneling-electron-microscope-silicon-111.jpg bu ne abi, webcam ile çekseler daha iyi olurmuş, cıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Ben atom teorisine inanmıyorum ki. Atomun çoğu boşluksa niye içinden geçemiyoruz? /oktar babuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Sinek telinin de yarısı boşluk ama içinden geçemiyoruz khanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 lanet olsun atom fizigine de, profesorluge de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Atom teorisi pagan dinidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 çünkü sen de annene lanet etmiştin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar