Lauranas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Bugun girdi vizyona. gittim izledim 3d, pek guzel olmamis sanki ilk 2 film daha guzeldi hafiften baydi sonlara dogru ama genede eglencelik bi film izlenir. ilk 2 filmi izlediyseniz izleyin derim. efektler guzel bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Hangi narnia filmi güzeldi ki bunun güzel olmasını bekleyip gidiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 2. filmi beğenmiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Yüzüklerin efendisi gibi tutmadı bu , bi ilk filmine gitmiştim sinemada onda da çocuk filmi diye altyazı koymamışlardı , dublajlı dublajlı izledim :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 kıyasladığın şeye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ahaha abi bununla yüzüklerin efendisi filmlerinin arasında baya fark var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 fantastik dünya, toplu savaşlar , halkların kurtuluşu hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 1-2 guzeldi bence ama 3 pek olamis 1 ve 2 hatrina gittik izledik iste. yuzuklerin efendisi ile kiyaslanmasi ayip olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar