hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Klasörü açıorm şunlar var fifa11 gta4 mass effect 1-2 dragon age +exp crusader kings medieval 2 total war neverwinter nights 2 +exp bfme 2 victoria 2 sims 3 +exps two worlds 2 ... bakoırm bakıorm karar veremiorm ne oynasam bazıları sarar mı bilmiorm DA mesela taa ilk kısımlar falan çok bayık gelio bilemedim... yada yatağa yatıp professor layton veya ace attorney de oynayabilirim ds'de... sizin söylediğinize göre cuma gecemi geçircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bi fifa at qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 dragon age +exp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 onlayn fifa11 çevir 3-4 maç, sonra two worlds takıl uyuyana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 sims 3 aç.kendi evinde party ver.herkes gelince kapıları,pencereleri fln herşeyi sil,sadece duvarlar kalsın ve insanların acı çekişini gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Dynun said: dragon age +exp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 rogue oyna hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Sorlag said: sims 3 aç.kendi evinde party ver.herkes gelince kapıları,pencereleri fln herşeyi sil,sadece duvarlar kalsın ve insanların acı çekişini gör. Roller Coaster tarzı oyunlarda yapmıştım bu ve benzeri şeyleri çok kereler ama sims'te hiç aklıma gelmemişti... az oynadım ondandır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yumy said: Sorlag said: sims 3 aç.kendi evinde party ver.herkes gelince kapıları,pencereleri fln herşeyi sil,sadece duvarlar kalsın ve insanların acı çekişini gör. Roller Coaster tarzı oyunlarda yapmıştım bu ve benzeri şeyleri çok kereler ama sims'te hiç aklıma gelmemişti... az oynadım ondandır belki çok zevkli oluyo,karakterin hayatını sıradan geçiricince çok sıkıcı,biraz adrenalin,heyecan lazım,dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 önce nwn sonra da sonra me mask of the betrayer mutlaka oyna, ilk onu oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Aluriel said: Dynun said: dragon age +exp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yok sarmadı dragon age ya bilmemkaçıncı kere aynı şeyleri yapmak bayıyor bu oyunları hep oynadım milyon kere. yeni oyun lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 çok mu yeni bunlar ya hiç bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 victoria baya götürür seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 update çekim bare onun o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 updatesiz baya kötü, kesin çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 zaten patchliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 call of duty bul bi yerlerden ozaman.özellikle modern warfare 1-2 yi oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 hocam mw2 zaten oynamamda kaç kere oynadıım 1ide hiç oynamam. oynamadıım oyun kalmadı piyasada sıkıldım aylardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Seni ya Mustafa ya da MMO keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Tom Clancy's Splinter Cell serisini denedinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 gugıla ''kız oyunları''yaz oyna dfsfsadfgsdfju bu da bi seçenek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 oo kız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 beyler kız varmış koşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 var valla minik kuzen oynuyodu barbili marbili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar