Loxias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Eskişehir'de sevgili ve 3-4 arkadaş ile yılbaşı günü için gidilebilecek yerler arıyorum. Şuraya giderseniz süper eğlenirsiniz dediğiniz mekanlar var mı? Bu mekanların o güne özel giriş ücreti vs var mıdır varsa ne kadardır, önceden yer ayırtmak gerekir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 varuna gezgin cafe del mundo giriş ücreti var henüz belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ne kadar olur tahmini? geçen yıl ne kadardı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 geçen yıl 60 mı 70 mi neyd sınırsız yerli içki + yiyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Del mundo da yılbaşı nasıl olur bilmiyorum.Programınız falan belli oldu mu ? Olunca nereden öğrenilebilinir ? Yılbaşında ne istediğini yazmamışsın.Nasıl bir eğlence anlayışın var onu da yaz da ona göre tavsiye verelim.Club disko mu istersin, fasıl mı istersin, del mundo nun kendi tarzı olur ya da şık bir lokanta da güzel bir yemek, değişik gruplar,ilerleyen saatlerde oyun havası falan.Ne istersin sen yeğen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Geçen sene Taps'te güzeldi, fiyatı 120 liraydı galiba, gerçi ayrıldım artık Eskişehir'den kapanmış falan dediler orası için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 taps kapandı. kafepi açılacak galiba tabesı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 hadi yau kapandı mı taps.eskişehire geldiğimde yaşayacağım yeni bir şaşkınlıktan kurtardın beni dinan :P havelka yerinde di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 oralar tutmadı ya kafepi falan açılacak tapsle ortak havelkada havelkalıktan çıkmış orlarda yılbaşı nasıl olur bilmem del mundoda güzel oluyor ama müdavimi değilseniz belki yabancılık çekebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 havelkanın müşteri profili değişti ya bişiler oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 havelkayı yılbaşı için demedim yav, gül-nane nargilesinin hastasıyım. leman yeni açılmıştı son geldiğimde, ortamı hoştu oraya da bi bakılabilir. hoş hakikaten arkadaş ne tip bir şey istiyor, fiyat vs bilgi vermediği sürece havada kalıyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Dynun said: havelkanın müşteri profili değişti ya bişiler oldu ne gibi lem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 apaçiğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 kutsal boklar adına.dinan yapma :/ hafta içi büyük ihtimal gelicem bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 havelkaya bi müdür gelmiş adam franchising falan dinlemiyor, tabaklardaki porsiyondan kısmışlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Archangel_ said: kutsal boklar adına.dinan yapma :/ hafta içi büyük ihtimal gelicem bi. yok lan bayadır gitmedim ama geçerken şöyle bir bakıyorum hoşuma gitmemişti sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Fistan said: havelkaya bi müdür gelmiş adam franchising falan dinlemiyor, tabaklardaki porsiyondan kısmışlar falan pofff.varuna nargile cafe istiyoruz artık :D @dynun; neyse olmadı birlikte gideriz, dürtücem gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Hakkaten varuna nargile cafe açsanıza.Del mundo ya yakın olsun bizim ev o taraflarda :D. Havelka ya girerken ben kendime çeki düzen verme ihtiyacı hissediyorum yaka paça düzeltiyorum falan.Lemana bugün gittim ilk defa.Baya güzel ya.Havelka falan yalan yani yemek konusunda.Fiyatları çok pahalı değil.Gayet güzel yemekleri.Ortamı leman.İyiydi yani. Ya canlı müzik olan bir yer açılsa çok iyi olur.Ares, carpe diem falan kapandı valla çok yazık oldu.O tarz böyle haftanın 4 5 günü canlı müzik yapan bir bar gibi bir yer lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Havelka'nın ilk açıldığında güzeldi yemekleri ya, şu an bilmiyorum tabi ama Fajitas mesela her zaman standart lezzetliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Fistan said: varuna gezgin cafe del mundo giriş ücreti var henüz belli değil en son tüm içkilere übersonik zam yapmışlardı, yılbaşı gecesi fiyatlarına da yansıdıysa üzücü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Daha belli olmadı mı bu yılın fiyatları Fistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Los amigostan mesaj geldi 30 lira falan diyor da 2 içki var, fiyat iyi de şöyle vip bir paket de yapın Fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Normal bir barda 70 100 lira verip sıkış tepiş eğlenmenin mantığı nedir bilmiyorum ama size tavsiyem evde takılın 11 gibi kızılcıklıya çıkın sonra işin gidişatına göre oraya buraya akarsınız saçma sapan 100 ytl bir bara vermek bence cidden anlamsızlık. Yinede ben eğlenicem diyorsanız 222 tavsiye edilir.Ama orayada sap giderseniz yılbaşına abazan girersiniz mutsuz olursunuz velhasıl kelam barı pavyonu geç al hatunu otur evinde dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Bak bak önerilere bak ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Dostum senin dediğin şekilde daha pahalıya bitirirsin geceyi.11 den sonra barlar bedava olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar