Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eskişehir'de yılbaşı

Loxias

Öne çıkan mesajlar

Del mundo da yılbaşı nasıl olur bilmiyorum.Programınız falan belli oldu mu ? Olunca nereden öğrenilebilinir ?

Yılbaşında ne istediğini yazmamışsın.Nasıl bir eğlence anlayışın var onu da yaz da ona göre tavsiye verelim.Club disko mu istersin, fasıl mı istersin, del mundo nun kendi tarzı olur ya da şık bir lokanta da güzel bir yemek, değişik gruplar,ilerleyen saatlerde oyun havası falan.Ne istersin sen yeğen ?
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkaten varuna nargile cafe açsanıza.Del mundo ya yakın olsun bizim ev o taraflarda :D.

Havelka ya girerken ben kendime çeki düzen verme ihtiyacı hissediyorum yaka paça düzeltiyorum falan.Lemana bugün gittim ilk defa.Baya güzel ya.Havelka falan yalan yani yemek konusunda.Fiyatları çok pahalı değil.Gayet güzel yemekleri.Ortamı leman.İyiydi yani.

Ya canlı müzik olan bir yer açılsa çok iyi olur.Ares, carpe diem falan kapandı valla çok yazık oldu.O tarz böyle haftanın 4 5 günü canlı müzik yapan bir bar gibi bir yer lazım bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Normal bir barda 70 100 lira verip sıkış tepiş eğlenmenin mantığı nedir bilmiyorum ama size tavsiyem evde takılın 11 gibi kızılcıklıya çıkın sonra işin gidişatına göre oraya buraya akarsınız saçma sapan 100 ytl bir bara vermek bence cidden anlamsızlık.

Yinede ben eğlenicem diyorsanız 222 tavsiye edilir.Ama orayada sap giderseniz yılbaşına abazan girersiniz mutsuz olursunuz velhasıl kelam barı pavyonu geç al hatunu otur evinde dostum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...