balon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 JonBovi said: gül yağı demedik niye geldin ki kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 .l. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Lyvanna_Dolores said: biri zeytinyağında patates kızarttım dememiş ki neden düşüneyim şimdi? ayrıca deneme bence kötü olur yakışmaz,yağ yanar. yani bu benim görüşüm istersen kızart ister çiğden yeAksine, zeytinyağı ayçiçek yağından daha yüksek sıcaklıklara çıkar. Yani yağın yanması gibi bir durum söz konusu değil. Patatesi zeytinyağında kızartınca lezzetli olmaz çünkü. Bok yedim dese burda biri çıkıp, "kendi zevkin tabi ki" mi diyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 faşistlik yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Ben kızarttıydım başka yağ kalmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 fede ekmek abinede saygısızlık yaaptın bunlar ömüz kısaltan hareketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 önce yazmayı öğren sonra gel koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bi de kardeşim lyvanna , ekmek her zeytinyağ ile gider genellemen mantıksız. Kaşar bak, bunun omleti de olur, eritilir, çorbası yapılır, domates çorbası falan. Bunların alayı tereyağ ile tatlanır.ç Bazı yemekler mesela fasulyedir, biber dolmasıdır, bakliyat türlerinden bir kısmıdır zeytinyağ ile yapılabilir. Hafif olur, tadı da farklıdır, çeşitli salça türlerine göre güzel yaparsın da. öyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ömüz ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHA ABV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Dartanian said: Hemen satayım sana zeytinyağ ister misin direk zeytin ağacından getircem :D Burda Gemlikli olan benim bilader, zeytin piyasası da benim elimde haliyle. Bİ daha buralarda görmeyeyim seni, hade.. sigarasından bi nefes çeker Hadi lan! Yürüü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ya ömür anla iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ahahah ne komikler lan. ben bişey demedim ki. zevk renk kısır bye dedim. bu dediklerim süper şirin postlar doğurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 tamam. özür dilerim. ekmeğe de ilet bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Lyvanna_Dolores said: ahahah ne komikler lan. ben bişey demedim ki. zevk renk kısır bye dedim. bu dediklerim süper şirin postlar doğurduben de dedim ki BOK YESE ONA DA MI ZEVK DİYECEKSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Holy said: Patatesi zeytinyağında kızartınca lezzetli olmaz çünkü. Bok yedim dese burda biri çıkıp, "kendi zevkin tabi ki" mi diyelim? en çok şuna güldüm sdfd ne yalan diyeyim beni bağlamaz milletin bok yemesi ve bu işlemi seve seve yapması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 isa kanlı hristiyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Çocukken bokunu yiyenlere anneleri "ye çocuğum kendi zevkin tabi" deseydi şimdi görürdük toplumun halini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 yooo holy hayır. lütfen bana ciddi olmadığını söyle. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 holy shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Patates zeytinyağında ağır olur bu arada. Ayçiçek ideali. Zeytinin ve zeytinyağının anavatanından bildiriyorum. Bu konudaki cümlelerim kanun niteliğindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 yanlış zamanlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Lyvanna_Dolores said: yooo holy hayır. lütfen bana ciddi olmadığını söyle. lütfen.Belgelerle, mantıkla geliyorum sana! bana bu doğrultuda cevap ver lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 denemeden konuşmayın lan deneyin sonra kötü kaka diyin diy diy diy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar