Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tost


JonBovi

Öne çıkan mesajlar

Lyvanna_Dolores said:

biri zeytinyağında patates kızarttım dememiş ki neden düşüneyim şimdi?


ayrıca deneme bence kötü olur yakışmaz,yağ yanar. yani bu benim görüşüm istersen kızart ister çiğden ye
Aksine, zeytinyağı ayçiçek yağından daha yüksek sıcaklıklara çıkar. Yani yağın yanması gibi bir durum söz konusu değil.

Patatesi zeytinyağında kızartınca lezzetli olmaz çünkü. Bok yedim dese burda biri çıkıp, "kendi zevkin tabi ki" mi diyelim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi de kardeşim lyvanna ,

ekmek her zeytinyağ ile gider genellemen mantıksız.
Kaşar bak, bunun omleti de olur, eritilir, çorbası yapılır, domates çorbası falan. Bunların alayı tereyağ ile tatlanır.ç


Bazı yemekler mesela fasulyedir, biber dolmasıdır, bakliyat türlerinden bir kısmıdır zeytinyağ ile yapılabilir. Hafif olur, tadı da farklıdır, çeşitli salça türlerine göre güzel yaparsın da.

öyle yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...