SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 "Olmaması gerekirdi ama ne yazık ki oluyor." Gerçekten süper bir karşı duruş sergilemiş, inanılmaz... İstemem yan cebime koy demekten farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Aynen öyle,zaten bu Gürsel Tekin'in ilk saçma açıklaması değil.Madem böyle konuşacaksın hiç konuşma,ya da duruşun net olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Demokrasinin ne kadar zararlı olabileceğini hala anlayamayan arkadaşlar var, emniyet sübapsız sınırsız demokrasi istiyorlar. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 http://farm2.static.flickr.com/1425/5099385880_cc201fc4f2_z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 kim bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 sol bastaki kucuk ibo o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Demokrasi cahiliyetin ve aptallığın tavan yaptığı 21. yüzyılda korkulacak bir yönetim şekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ne yapmak lazım peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Kontrollü demokrasi işte. aklına esen saçmasapan ülkeyi bölecek cinste işlere girişmesin diye biri kontrol etmeli. Normalde anayasa mahkemesi falan olmalı bu ama o da ele geçirilince sıkıntı oluyor. O yüzden ben ordudan yanayım. Krallık vs. olmayacağına göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Demokrasiyi neden senin ideolojin kontrol ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Herseyin asirisini uygulayarak karni doyan bir milletin mensubu olarak söyleyebilirim ki, ne demokrasiyi ne de baka bir yönetim seklini becerebilir bu ülke. Sagcisi gecer solcusu ayaklanir, sunnisi gecer alevisi ayaklanir vs vs. Atesle barut gibi karsit görüslü insanlarimiz. Bunu cocuklarimiz da, cocuklarimizin cocuklari da düzeltemez bu gidisle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Giovanni said: Demokrasiyi neden senin ideolojin kontrol ediyor? ideolojiyle alakası yok. Ülkenin bölünmezliği korunmalı, laiklik de korunmalı. Bunlar ideoloji değil biri direk ülke güvenliği, ülke olma meselesi. Diğeri insan hakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 demokrasilerde sıkıntı yok, eğer hukuk devletiyseniz, ama iktidar hem yasama hem yürütme yem yargı olunca olmuyo demokrasi gerçi türkiyede demokrasi yok zaten, ileri demokrasi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 devlet kendini vatandaştan korumaz bu tartışmanında kilit noktası bu isteyen kürtçe konuşur isteyen japonca konuşur sonuçta buna devlet karar veremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Evet devlet de evinizde kürtçe konuşmayın demiyor zaten. Ama her devletin bir resmi dili vardır, seve seve öğreneceklerk onuşacaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 kürtçe konuşmasın diyen yok ki zaten konuşuyorlar günlük yaşamlarında. mecliste yada mahkemede hakim karşısında konuşmasınlar bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 yok öyle bir şey bende onu diyorum adamlar bu ülkede belirli bir çoğunluk oluşturur ve örgütlenirlerse gayet devlet te bunu kabul etmek durumunda kalır.. olay toplumda biter yani kararı verecek olan siyasi ve halk iradesi askeriye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 onu bi geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Öyle bir şey yok asıl, devletle devletin dilinde muhattap olmak zorundalar. Ülkede dil birliği olması çok önemli, bu da devletin tek bir dili olması gerektiğini gösterir. Evinde konuşsun Kürtçe'sini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Napolyonn said: yok öyle bir şey bende onu diyorum adamlar bu ülkede belirli bir çoğunluk oluşturur ve örgütlenirlerse gayet devlet te bunu kabul etmek durumunda kalır.. olay toplumda biter yani kararı verecek olan siyasi ve halk iradesi askeriye değil. nasıl değil ya. soykırım filan yapılır en basitinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Ya da s.tret, sevenler ağlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ee zaten bi ayrılık varsa tek ülke olmanın mantığıda yok ki, adam farklı dil konuşmak istiyor-kültürü farklı-hayat tarzı farklı sen diyorsun ki tamam böyle böyle ama sen illa ki bizle yaşayacaksın, işte kurallarım bunlar şov başlasın artık deyince olmuyor beni şu anki halimle bıraksanız diyarbakır a burhan ın dediği gibi ölü gibi olurum :D devlet in olayı ortak paydalara sahip insanların bir araya getirdiği en büyük örgütlenme değil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ne istediğinizi bi anlayabilsem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Ben avrat istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 dostum sen çok yanlış gelmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar