Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hede nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben yeni bi uye sayilirim ve hede kelimesinin sikca kullanildigini gordum(takoz hedesi,kuyruk hedesi,modem hedesi,onun hedesi,bunun hedesi,hede olgu hede).anlami açikça anlasilior ama nerden cikti hangi sivri zekali insan buldu bu kelimeyi merak ettim.cok garibime gitti açikçasi.bi açiklama lütfen
Mesaj tarihi:
hede hodo hööööööö[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
1-napolyon sigarasını yakacakken çakmağını brütüsün aldıını sanır ve "sende mi brütüs" diye sorar..
çakmağın onda olup olmadığını sormuştur ama günümüze gelene kadar bu laf "sen de mi brütüs" diye çarpıtılmıştır....(tamamen yazış(: )
2-hede de bunun gibidir. doktor der ya "aaaa de bakim"..
bi olayı geçiştirmek için de "he de geçsin "derler..
işte ordaki "he de "yani "evet de " günümüze çarpıtılarak gelip "hede" olmuştur.. ama hede mi önce çıktı hödö mü bilemiçem[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
hede hödö falan filan gibi, sadece hede ise şey manasına gelmektedir. Çok severim bu sözcükleri. Kullanması zevkli. Hemen herşeyde "hede hödö yani..." diyerek falan geçiştirebilirsin neyse ben saçmalamaya başladım[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
Mesaj tarihi:
Sözlükten baktım şimdi, cem yılmaz panasonic reklamında kullandıktan sonra yaygınlaşmış. Ama tam olarak nasıl ortaya çıktığına dair bişey bulamadım.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Bravo elle rekor bir açıklama oldu gözlerim doldu.:-) valla kendiliğinden çıkdı bilerek böyle uydurmadım affedin pilis.:-)[signature][hline]7x/50 Swinger Rogue
Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
  • Yeni Oluştur...