original_oguz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ben yeni bi uye sayilirim ve hede kelimesinin sikca kullanildigini gordum(takoz hedesi,kuyruk hedesi,modem hedesi,onun hedesi,bunun hedesi,hede olgu hede).anlami açikça anlasilior ama nerden cikti hangi sivri zekali insan buldu bu kelimeyi merak ettim.cok garibime gitti açikçasi.bi açiklama lütfen
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 şey kelimesi gibi bişey. Artık nereye çekersen. olgu zamir isim yükleç tümlemece saklambaç[signature][hline][email protected]
CwzX Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ......hedesi = ........şeysi[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 kendinde sölemişsin yok şu hedesi yok bu hedesi hede hödö ;)[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ [spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 (bkz: hede)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 şu hedesi bu hedesi falna filan bu günlerde benimde dilime çok takıldı..[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka....
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hödö'nün kardeşi?[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 (bkz: hödö) :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hödö daha makbul,yada en çok kullandığım hebe var.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 27 Ağustos 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hede = volfied'in 30 gblik usb hddsi
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Kız konuşur : hede hödö hede Erkek : ÇAT * kafa atar * Salakça oldu boşver :D[signature][hline]MSN : [email protected] ExiLe UO Shard Radio WJ www.radyodinle.gen.tr
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hede hodo hööööööö[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 1-napolyon sigarasını yakacakken çakmağını brütüsün aldıını sanır ve "sende mi brütüs" diye sorar.. çakmağın onda olup olmadığını sormuştur ama günümüze gelene kadar bu laf "sen de mi brütüs" diye çarpıtılmıştır....(tamamen yazış(: ) 2-hede de bunun gibidir. doktor der ya "aaaa de bakim".. bi olayı geçiştirmek için de "he de geçsin "derler.. işte ordaki "he de "yani "evet de " günümüze çarpıtılarak gelip "hede" olmuştur.. ama hede mi önce çıktı hödö mü bilemiçem[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hede hödö falan filan gibi, sadece hede ise şey manasına gelmektedir. Çok severim bu sözcükleri. Kullanması zevkli. Hemen herşeyde "hede hödö yani..." diyerek falan geçiştirebilirsin neyse ben saçmalamaya başladım[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 oha be elle yuh diyorum sadece[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Sözlükten baktım şimdi, cem yılmaz panasonic reklamında kullandıktan sonra yaygınlaşmış. Ama tam olarak nasıl ortaya çıktığına dair bişey bulamadım.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Cem yılmazın standupında, uzayla ilgili yerde "hede hödö kalkanı" diye geçiyo.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39)
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bravo elle rekor bir açıklama oldu gözlerim doldu.:-) valla kendiliğinden çıkdı bilerek böyle uydurmadım affedin pilis.:-)[signature][hline]7x/50 Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
Öne çıkan mesajlar