Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

target switch sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam beyler
Benim rogda cok can sikici bi problemim var. Stealthdan ciktiktan sonraki bastigim hemo,mutilate vs gibi ilk atak cogunlukla targetimin deismesine neden oluyor mesela 2 target var yanimda birine cs attim mutiye basiyorum diger targeta vuruyor felan bunu onlemek icin bi macro felan bileniniz varsa yazabilirse sevinirim
Mesaj tarihi:
/startattack vardi ve bikac macro herbiseyi iptal ettim ama gene oluyor. Stelathtan icktiktan sora garrote veya cs ile vs. vuracagim ilk muti gidiyor baska targeta anlamadim gitti
Mesaj tarihi:
sticky target muabbetı gibi bişey olabilir ona bi bak interface ten görmüştm hatırlıyorum. birine target verıyosun esc ile kapadıktan sonra büyü attıgında otomatık ona gıdıyo falan onun bi ayarı vardı interface ten bak
Mesaj tarihi:
galiba sorunu buldum. benim stealth barinda R tusunda /cleartarget
/targetenemy
/cast sap

macrosunu kullaniyorum stealthdan ciktiktan sonra da gene ayni tus R tusu mutilate e denk geliyor ve ben cs den sora R ye bastigimda stealth bar gecikmeli ciktigi icin cogu zaman sap macrosuyla target deisiyor ama bunu nasil yapariz acaba :P
Mesaj tarihi:
konuya benzer baska bir soru :

hunter la oynuyorum, dungeon da iken tuslara basarken target im olursa , bir sonraki tusum otomatik olarak diger target i aliyor.
ama ben hayir istemiyorum :D secmesin target, no target deyip dursun, bende mecburen kendim seceyim.

hangi ayar bu, otomatik target almami saglayan ? kapatayim hemen onu
Mesaj tarihi:
akinci said:

Ooo efsane hunter devo basladin mi oyuna yoksa tekrar? :)

Valla başladık Haluk sorma. :P Başa bela bu oyun, defalarca bıraktık bi de. DK tank, şu rogue alt kasıyorum. :P
  • Yeni Oluştur...