kulkedisi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 selam beyler Benim rogda cok can sikici bi problemim var. Stealthdan ciktiktan sonraki bastigim hemo,mutilate vs gibi ilk atak cogunlukla targetimin deismesine neden oluyor mesela 2 target var yanimda birine cs attim mutiye basiyorum diger targeta vuruyor felan bunu onlemek icin bi macro felan bileniniz varsa yazabilirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 nası beceriyosun onu? tab'a basmadıkça target değişmemesi lazım. kullandığın macro falan varsa onları iptal et öncelikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kulkedisi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 /startattack vardi ve bikac macro herbiseyi iptal ettim ama gene oluyor. Stelathtan icktiktan sora garrote veya cs ile vs. vuracagim ilk muti gidiyor baska targeta anlamadim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 parmaklarda bi sorun var o zaman, dolma gibiyse yanlışlıkla taba falan da basıyosundur. benim mainim de rogue, şimdiye kadar hiç benzer sorun yaşamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kulkedisi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 yok oyle bisey tabda durmuyoki elim ihtiyac oldugu zaman goturuyom cildircam niye boyle oluyor :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 sticky target muabbetı gibi bişey olabilir ona bi bak interface ten görmüştm hatırlıyorum. birine target verıyosun esc ile kapadıktan sonra büyü attıgında otomatık ona gıdıyo falan onun bi ayarı vardı interface ten bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 macroyu birak, normal ability ikonlarini kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kulkedisi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 galiba sorunu buldum. benim stealth barinda R tusunda /cleartarget /targetenemy /cast sap macrosunu kullaniyorum stealthdan ciktiktan sonra da gene ayni tus R tusu mutilate e denk geliyor ve ben cs den sora R ye bastigimda stealth bar gecikmeli ciktigi icin cogu zaman sap macrosuyla target deisiyor ama bunu nasil yapariz acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 macrosuz bir hayata merhaba diyeceksin. keybindlarını da düzenle, bişey kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 konuya benzer baska bir soru : hunter la oynuyorum, dungeon da iken tuslara basarken target im olursa , bir sonraki tusum otomatik olarak diger target i aliyor. ama ben hayir istemiyorum :D secmesin target, no target deyip dursun, bende mecburen kendim seceyim. hangi ayar bu, otomatik target almami saglayan ? kapatayim hemen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Hala halletmedin di mi? Addleri pullamaya devam o zaman. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Ooo efsane hunter devo basladin mi oyuna yoksa tekrar? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Biçok ability otomatik olarak en yakındaki mobu zaten targetlar, yok mu sap'te böyle bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 akinci said: Ooo efsane hunter devo basladin mi oyuna yoksa tekrar? :) Valla başladık Haluk sorma. :P Başa bela bu oyun, defalarca bıraktık bi de. DK tank, şu rogue alt kasıyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar