Geez Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Sorlag said: abi bence satma.ders çalışmanı engelliyorsa kaldır bilgisayarı,yada tut kendini.ha ama bağımlısıysan ozaman yapacak bişey yok. bilgisayarı her zaman bulurum ama bu yılları bidaha bulamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 50 yaşında oyun oynarken de aynı zevki alamayacaksın tabi. Ha günün 20 saati oyun oynayıp 3 saat uyku 1 saat ihtiyaç olarak kullanıyorsan yanlış tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Holy said: 50 yaşında oyun oynarken de aynı zevki alamayacaksın tabi. Ha günün 20 saati oyun oynayıp 3 saat uyku 1 saat ihtiyaç olarak kullanıyorsan yanlış tabi. hafta içi işe gidiyorum hafta sonu dersaneye, öss var bu sene. 3 sene kaybım var zaten. işten gelince direk pc ye oturuyorum, 5 dk sonra 10 dk sonra başlıyım derken 12 oluyo yatıyorum. O yüzden satmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 satmana gerek yok, topla kaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 sattıktan sonra yine alacan nasılsa 6 ay sonra, onun yerine bi arkadaşına flaan ver 6 aylığına ya da kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 sadece satmak istiyorum abi amma tavsiyede bulundunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 biz seni dusundugumuz icin, yoksa sat gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 5k veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 aquila said: biz seni dusundugumuz icin, yoksa sat gitsin. farkındayım saolasın tekrar. Fiyat 1150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 almıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 parçaları tek tek fiyatlandırsana, belki tek tek alan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 "Tatar Ramazan" said: parçaları tek tek fiyatlandırsana, belki tek tek alan çıkar.ugrasaman onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 yokmu isteyen >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 hocam psu düşük, ek masraf isticek, hd4850 var bide. ram az, yenisi alıncak ve eski ramlar bedavaya satılcak nitekim sistemin bana yarayabilir ama o fiyatı veren 300-400 daha verir 6 ay (kullanılmış veya kullanılmamış) önce alınmış bilgisayarı almaz. fiyatı düşür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Karag8z said: hocam psu düşük, ek masraf isticek, hd4850 var bide. ram az, yenisi alıncak ve eski ramlar bedavaya satılcak nitekim sistemin bana yarayabilir ama o fiyatı veren 300-400 daha verir 6 ay (kullanılmış veya kullanılmamış) önce alınmış bilgisayarı almaz. fiyatı düşür Ölücüsün yani ? -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ölücü kötü bir tabir. Maddi durum pek iyi değil diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Karag8z said: ölücü kötü bir tabir. Maddi durum pek iyi değil diyelim. hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 cccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar