Norak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 şunu wallpaper yapın masaüstüne, sora gidin çalışın. http://pqliving.com/wp-content/uploads/2008/05/homeless-condo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 zeper said: Frantic said: abi 50 aldim ama ikinci sinavdan 50 alsam mutlu bile olurum :)...alırsın alırsın;) çalış son gün deyip koyverme;) sınavdan önceki 2 saat çalıştım 85 puanlık(sınavdan önce 50 üzerinden hesap yapıyordum sdffd) soru doldurdum ki yarısı tutsa 42.5 gayet iyi :D geçen vize ortalaması 31 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 escape said: modemi kaldır sakla bişi yap hatta pc yi kaldır bir süre kitapları calışma notlarını falan gözünün sürekli çarpacagı yere koy bi de ne düşünüyosan onu düşünme senden önemli değil Bende bunu anlamıyorum, çalışamayan çocuğu ya da köpeği değil ki,kendisi... Sakladığı yerden çıkarır kullanır yine modemini de bilgisayarını da, bu tarz yöntemlerin üzerinde işe yaradığı insan var mı cidden ? Küçükken annemiz babamız saklardı birşeyler onu anlarım da kendin sakla kendin ağla saçma geliyor bana, ben mi iradesizim neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ahahahhaa:)))....evsiz condo olmak istemiyorum:) Norak said: şunu wallpaper yapın masaüstüne, sora gidin çalışın. http://pqliving.com/wp-content/uploads/2008/05/homeless-condo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 yumy said: escape said: modemi kaldır sakla bişi yap hatta pc yi kaldır bir süre kitapları calışma notlarını falan gözünün sürekli çarpacagı yere koy bi de ne düşünüyosan onu düşünme senden önemli değil Bende bunu anlamıyorum, çalışamayan çocuğu ya da köpeği değil ki,kendisi... Sakladığı yerden çıkarır kullanır yine modemini de bilgisayarını da, bu tarz yöntemlerin üzerinde işe yaradığı insan var mı cidden ? Küçükken annemiz babamız saklardı birşeyler onu anlarım da kendin sakla kendin ağla saçma geliyor bana, ben mi iradesizim neyim. arkadaşım o kadar irade sahibi bi insanlar değiliz. burdaki çoğu kişide de yok o şeyden. belki sen kontrol edebiliyorsun kendini ama kendini kontrol edemeyen adam cok burda ya da bu ülkede. evet hepimiz bir hayvanız aslında. hayvanlar bile bazen eğitilince yapmamaları gerekenleri şeyleri ya da kendileri için zararlı olabilecek şeylere daha yaklaşmıyorlar. insan nasıl bir hayvan sen hesap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 escape said: yumy said: escape said: modemi kaldır sakla bişi yap hatta pc yi kaldır bir süre kitapları calışma notlarını falan gözünün sürekli çarpacagı yere koy bi de ne düşünüyosan onu düşünme senden önemli değil Bende bunu anlamıyorum, çalışamayan çocuğu ya da köpeği değil ki,kendisi... Sakladığı yerden çıkarır kullanır yine modemini de bilgisayarını da, bu tarz yöntemlerin üzerinde işe yaradığı insan var mı cidden ? Küçükken annemiz babamız saklardı birşeyler onu anlarım da kendin sakla kendin ağla saçma geliyor bana, ben mi iradesizim neyim. arkadaşım o kadar irade sahibi bi insanlar değiliz. burdaki çoğu kişide de yok o şeyden. belki sen kontrol edebiliyorsun kendini ama kendini kontrol edemeyen adam cok burda ya da bu ülkede. evet hepimiz bir hayvanız aslında. hayvanlar bile bazen eğitilince yapmamaları gerekenleri şeyleri ya da kendileri için zararlı olabilecek şeylere daha yaklaşmıyorlar. insan nasıl bir hayvan sen hesap et olm ben mi çok uykusuzum yoksa şu eskeypin yazdığı son şey quoteladığı şeyi yanlış anladığının kanıtı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 sosyal mesaj vermeye çalışmış fail olmuş. bi de bizim adımıza falan konuşmuş. olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 http://vimeo.com/9553205 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Bu klasik bir fenomendir. Çoğu öğrencide görülür. Akşamdan suya bırakın sabaha açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 FromTheHell said: escape said: yumy said: escape said: modemi kaldır sakla bişi yap hatta pc yi kaldır bir süre kitapları calışma notlarını falan gözünün sürekli çarpacagı yere koy bi de ne düşünüyosan onu düşünme senden önemli değil Bende bunu anlamıyorum, çalışamayan çocuğu ya da köpeği değil ki,kendisi... Sakladığı yerden çıkarır kullanır yine modemini de bilgisayarını da, bu tarz yöntemlerin üzerinde işe yaradığı insan var mı cidden ? Küçükken annemiz babamız saklardı birşeyler onu anlarım da kendin sakla kendin ağla saçma geliyor bana, ben mi iradesizim neyim. arkadaşım o kadar irade sahibi bi insanlar değiliz. burdaki çoğu kişide de yok o şeyden. belki sen kontrol edebiliyorsun kendini ama kendini kontrol edemeyen adam cok burda ya da bu ülkede. evet hepimiz bir hayvanız aslında. hayvanlar bile bazen eğitilince yapmamaları gerekenleri şeyleri ya da kendileri için zararlı olabilecek şeylere daha yaklaşmıyorlar. insan nasıl bir hayvan sen hesap et olm ben mi çok uykusuzum yoksa şu eskeypin yazdığı son şey quoteladığı şeyi yanlış anladığının kanıtı mı? evet aynen öle aga yanlış anlamışım sadece ilk cümleyi okuyarak sanki bana "öyle saçma şey mi olur" diyomuş gibi geldi bende hiç okumadan yazmıştım. şimdi okudum tamam ayrıca süper bi sosyal mesajdı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 okuma ise en muhteşem, en konsantre okuma yolda yapılanıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ya bak ben eskiden okurdum yolda....şimdi böyle bir baş ağrısı,bulantı,konsantre eksikliği:( yaşlandım mı ne oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 iç kulak iltihabıdır bence.. swh yolda yapıcak bişi olmadığından ve hayatın gereksiz sahneleri bypass etmenizi sağlayacak escape tuşu da olmadığından oturup sadece okuyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 su an ben de kaciyorum, her zamanki gibi, ama artik daraldim okuldan, kafami filan kesicem. tek dersim var ama o da onceden aldigim icin izdirap oluyo. bok vardi masterda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 aa bak ben bunu düşünmemiştim....;)beki de mide spazmıdır falan....neyse ama sonuç olarak evet,yolda kitap okumak iyi bir şey'...benim için -di. dasaaa said: iç kulak iltihabıdır bence.. swh yolda yapıcak bişi olmadığından ve hayatın gereksiz sahneleri bypass etmenizi sağlayacak escape tuşu da olmadığından oturup sadece okuyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 aquila said: su an ben de kaciyorum, her zamanki gibi, ama artik daraldim okuldan, kafami filan kesicem. tek dersim var ama o da onceden aldigim icin izdirap oluyo. bok vardi masterda. BAYDIIIIIII diye bağırıyorum arada. sonra "eye of the tiger"ı düşünüyorum.. geçiyor.. sonra aniden geri geliyor.. böle işte. sonra buraya giriyorum. dersi falan unutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 30 aldığım sınavdan 65 almam lazım geçmek için 30 sayfa ezberlemem gereken şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 dasaaa said: yolda yapıcak bişi olmadığından ve hayatın gereksiz sahneleri bypass etmenizi sağlayacak escape tuşu da olmadığından oturup sadece okuyorsun.. http://hem.bredband.net/sedat/Hadi%20len%20gicir2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 sen de liselisin olm.. üstünü okumasan da olur hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kızma be olm günde 2 saat giriyorum zaten şuraya takılıyorum sana işte sevdiğimden be olm yapma be olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 sevdiğimden yapıyorum ben de. imzandaki gibi bişi.. debbah sevdiği deriyi yerden yere vururmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 debbağ kanka o ayrıca yerden yere vurucak tabi adamın işi o tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar