Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kazikmi yedik ps2 den?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sanki bir konsol bölümü var aşağıda ama[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath
Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki:

pink metalse bende illithidim zaten
Mesaj tarihi:
evet normal... Burada 400 den başlıyo.. Aydın kazık memleket yaw.. Ama PS2 bana göre değil hayatta yanşamam tabi o ayrı.. Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan...[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Mesaj tarihi:
dun karar verdim bugun aldim:)

said:
PXJTERM, 26 Ağustos 2004 23:20 tarihinde demiş ki:
evet normal... Burada 400 den başlıyo.. Aydın kazık memleket yaw.. Ama PS2 bana göre değil hayatta yanşamam tabi o ayrı.. Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan...
Mesaj tarihi:
iyidir iyi normal fiyata almışın[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
alm. bı kampanya gormu$tum nokia (modelını tam hatırlıyamadımda 62 lı bı$ıdı :) ) cep tel.i+ps2 aylık 10€ ıkı seneydı heh.hatta heveslendım alayım dıye de orj oyun hedesi var diye vasgecmi$tim :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 27 Ağustos 2004 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun bence ucuza almışsın.[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz.
Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 26 Ağustos 2004 23:14 tarihinde demiş ki:
beyler bugun
bir ps2 aldim

mesih2 cipli
2 kollu
380(1 de oyun)

sanki azcik kazik gibi geldi ya
ne dersiniz

bence yememişin..
ben komple 2 kol 1 memory card bide blue marka ciple 600 küsüre almı$tım.. bu arada naptın sen hoca ya?! o kadar bölüm var konsol falan yuh yani :)
edit:düzeltiyorum fiyatı yanlı$ yazmı$ım :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

[Bu mesaj theKingpin tarafından 27 Ağustos 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence de normal bir fiyat
çip ve ikinci kolu da düşünürsek[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
onlyreal bir üstteki mesaji quatolamak olayı paticikte biraz terstir kardeş haberin olsun.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
ya amerikada 150$ lara gorunce ne biliyim kazikmi yedim oldum bir

yalniz bu winning eleveni napmislar adamlar athenanin muzigiyle acip herseyi turkce yapip sadece spikeri japon komuslar:)
Mesaj tarihi:
225 milyon ikinci el 8 ay daha garantisi var :) dek qeldi aldık...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bende ps 2 satıorum chipsiz kolsuz 2 orjinal oyunlu 200 milyon.[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Mesaj tarihi:
said:
BlackRose, 27 Ağustos 2004 09:29 tarihinde demiş ki:
bence de normal bir fiyat
çip ve ikinci kolu da düşünürsek

cipli roz zaten aaa =p okumadan yaziyosunuz bonekra$ir hepinizi kra$licak sonra[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
  • Yeni Oluştur...