onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 beyler bugun bir ps2 aldim mesih2 cipli 2 kollu 380(1 de oyun) sanki azcik kazik gibi geldi ya ne dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bence normal, zaten Messiah 2liymiş.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sanki bir konsol bölümü var aşağıda ama[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 oops ozur ole bir bolum varmi? bilmiyordum varsa tasiyin lutfen said: Infernal_Reborn, 26 Ağustos 2004 23:18 tarihinde demiş ki: sanki bir konsol bölümü var aşağıda ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 evet normal... Burada 400 den başlıyo.. Aydın kazık memleket yaw.. Ama PS2 bana göre değil hayatta yanşamam tabi o ayrı.. Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan...[signature][hline]Yaşasın Bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 dun karar verdim bugun aldim:) said: PXJTERM, 26 Ağustos 2004 23:20 tarihinde demiş ki: evet normal... Burada 400 den başlıyo.. Aydın kazık memleket yaw.. Ama PS2 bana göre değil hayatta yanşamam tabi o ayrı.. Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya pardon geçen senenin fiyatı aklımda kalmış.. :) hiç bakadığım için fiyatlarına :))[signature][hline]Yaşasın Bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 demin başlığı "kamikaze yefik ps2 den?" die okudum :lol:[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ahhahaaa kamikaze yedik ps 2 den hatta :)[signature][hline]Yaşasın Bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 normal bence..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 iyidir iyi normal fiyata almışın[signature][hline]Guitarist Orc Chief ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 alm. bı kampanya gormu$tum nokia (modelını tam hatırlıyamadımda 62 lı bı$ıdı :) ) cep tel.i+ps2 aylık 10€ ıkı seneydı heh.hatta heveslendım alayım dıye de orj oyun hedesi var diye vasgecmi$tim :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. [Bu mesaj Pyr0 tarafından 27 Ağustos 2004 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Hayırlı olsun bence ucuza almışsın.[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki: kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 kazık yiyip yemedigini anlamak icin buraya bakmanı oneririm[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Gayet iyi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: onlyreal, 26 Ağustos 2004 23:14 tarihinde demiş ki: beyler bugun bir ps2 aldim mesih2 cipli 2 kollu 380(1 de oyun) sanki azcik kazik gibi geldi ya ne dersiniz bence yememişin.. ben komple 2 kol 1 memory card bide blue marka ciple 600 küsüre almı$tım.. bu arada naptın sen hoca ya?! o kadar bölüm var konsol falan yuh yani :) edit:düzeltiyorum fiyatı yanlı$ yazmı$ım :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" [Bu mesaj theKingpin tarafından 27 Ağustos 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bence de normal bir fiyat çip ve ikinci kolu da düşünürsek[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 onlyreal bir üstteki mesaji quatolamak olayı paticikte biraz terstir kardeş haberin olsun.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ben ilk çıktığında yunanistandan almıştım. Memory card + 2 oyun + 1 joypad + konsol = 680 milyon tl ye geliyordu. Yani baya iyi almışsın bundan sonra bişeyi alırken bende bekliyim baya düşüyor sonra...[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ya amerikada 150$ lara gorunce ne biliyim kazikmi yedim oldum bir yalniz bu winning eleveni napmislar adamlar athenanin muzigiyle acip herseyi turkce yapip sadece spikeri japon komuslar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 550 milyona yaz tatiline çıkmadan önce aldım 10 oyun ile birlikte.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 225 milyon ikinci el 8 ay daha garantisi var :) dek qeldi aldık...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bende yeni bir ps2 alicagim onumuzdeki ayin sonunda benim makine aywayi yedi sahiden o kadar ucuza nereden aldin o makinayi gercekden merak ettim ozel msg olarak atarsan iyi olur[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Arkadaşlar bende ps 2 satıorum chipsiz kolsuz 2 orjinal oyunlu 200 milyon.[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: BlackRose, 27 Ağustos 2004 09:29 tarihinde demiş ki: bence de normal bir fiyat çip ve ikinci kolu da düşünürsek cipli roz zaten aaa =p okumadan yaziyosunuz bonekra$ir hepinizi kra$licak sonra[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar