fizban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 en kolay nasıl gidilir ? metrobüs'ten bi yerde inip oradan hafif metroyla havaalanı mıdır ? tahminen ne kadar sürer ? havaalanından bakırköy'e havaş kaç dakikada gidiyordu bi de ? unuttum atatürk'e gitmeyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 metrobüse geç ordan bahçelievler durağında in metroya bin atatürk havalimanındasın max 38 dk.(seni yavaşlatacak tek şey hisarüstünden z.kuyuya geçerken trafik olup olmaması. ben hesabımı yaparken trafik yoktur diyerek yaptım.) rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 metrobüs + metro ikilisi o kadar hızlı mı yaw ? 20 dk da gider mi orası yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 yok okadar kısa değil 30 dakika civarı sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 z. kuyudan bahçelievlere geçtikten sonra metroyla 3 durak gideceksin yanılmıyosam. metrodan indikten sonra uzun bi yoldan yürüyosun 5 dk falan korku filmlerindeki gibi yanlız oluyosun genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 En kısa bence, R.üstünden 1.Levent metroya gir, ordan taksim gezialanı çıkışından THY ofisine geçersin. Önünden Havaş kalkıyor. Trafik yoksa max. 15 dakka havalimanı giriş X-rayinde olursun. 10 liraydı en son bindiğimde (Yaz sonu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 altında ferari olsa bile o trafikte havaalanına 15dk gidemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Trafik yoksa yazdım zate :). Ben akşamları bindiğimde genelde ters trafik olduğundan yollar boş oluyor. 1 kere yavaş gidene binmedim, deli gibi basıyolar gaza. Kapışırlar her türlü ferrariyle haha :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 trafik yoksa da gidemez minumum 25 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ben riske atmayıp giderim metrobüs/metro kombosuyla artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 kermit said: z. kuyudan bahçelievlere geçtikten sonra metroyla 3 durak gideceksin yanılmıyosam. metrodan indikten sonra uzun bi yoldan yürüyosun 5 dk falan korku filmlerindeki gibi yanlız oluyosun genelde. Metrobüse bince. ataköy-şirinevlerde incen. Oradan hafif metroyla 3 durak. Dış hatlara geçiceksen yürürsün, ya da o kadar yürümeden sağa dönersin, dış hatlar geliş bölümüne çıkarsın. Oradan dış hatlar gidişe geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bi de zincirlikuyudan gidiceksen oradan ataköy şirinler 25 dakika. oradan 15 dakika desen bi saate dış hatlar gidişte olursun gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 rumelihisarüstünde havalanı yok abi kaç senedir şu okuldasın öğrenemedin hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar