Brave Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Herkeze Merhaba Meer Ethernal ın yerini Malasta diye duydum fakat heryerini gezmeme rağmen böle bir spawn göremedim.Acaba yerini bilen varsa tarfi edebilirmi.Sebebi ise Vampiric ve Vangeful necro scrolları bu meer dan çıkıyormuş.Bu scrolların çıktığı başka bir elemant varsa onuda sölerseniz sevinirim. saygılarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ilshenarda var meer eternal,ayrıca o bahsettiğin scrollar doom bosslarından da çokca çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 İlishenar da tam olarak yerini tarif edebilirmisin acaba çok dolaştım Meer Ethernal adında bir npc ye hiç rastlamadım hatta Ethernal adası var oraya bile gittim ordada güçlü yaratıklar var fakat Meer yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 sacrifice'den çıkıp kuzeye gidersen meer köyü war. Orada olmaları lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 lostlandde yanına gemi al sol yukarıdaki ufak adada meerlar var[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 anlatalım meet eternalin tam yerini ama sen osi harici yerde oynuyorsun büyük ihtimalle o yüzden bizim dediklermiz havada kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 OSI harici başka bir yerde oynuyorum fakat spawn dizilişleri osi ye göre , hazır spawner kullanıyorlar ondan biliyorum.Acaba tarif edebileceğiniz yer varmı başka ? [Bu mesaj Brave tarafından 19 Ağustos 2004 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 spawn dizilişi aynı olsaydı, ilshenarda Divin'in dediği yeri çoktan bulmuş olurdun [Bu mesaj Anason tarafından 19 Ağustos 2004 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Daha söylenen hiç bir yere bakmadım verilen bütün cevaplarda topluca gitcem hepsine.Bide Divinin söylediği Meer köyü dediği yer nasıl bir yer acaba ? Auto Map ten baktım fakat meer la ilgili birşey göremedim tam olarak auto map ten nasıl tarif edebilirsiniz ? [Bu mesaj Brave tarafından 20 Ağustos 2004 03:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Moongate'den Felucca, Trammel, Ilshenar ve Malas var... Ordan Ilshenar tabına, daha sonra da Sacrifice'ye basıyorsun. Biraz sağa doğru gidersen, ekranın sağına, meerlerin dolu olduğu bir köy göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ayrıca bir yer daha var, yer altında, anlatması biraz güç ama deniyim : ) ilshenar'da compassion'a gidiyorsun, moongatten aşağı doğru yürüyüp, sola dönüyorsun, bir süre düz gittikten sonra bir enterance var, oraya giriyorsun (ridgeback'lerin spawn olduğu yer) kuzeybatı yönünde biraz ilerledikten sonra, büyük kahverengi bir teleporter var, o teleporter seni meer'ların olduğu yeraltındaki bir odaya götürüyor. bolca meer iternal, meer mage ve benzerlerini bulabileceğin büyük bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Ruined castlenin sag üstünden meer catacombs a girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar