BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 otel 70 lerden mi kalma? hani 80 lerde yapılan otellerde bile sanayi şebekesine uygun elektrik tesisatı var.. onu da geçtim yüzküsur yıllık otelde bile var o şebeke bence çalıştığın yer kredi fln kullanıp altyapıyı değiştirsin yoksa sonunda otel yanacak işletecek bir otel kalmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 sorunlu apartman çocuğu geçko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 SodomVsGomore said: arkadaş ne bitmez çilen varmış be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 geckonun 1-2 resmini görseydim keşke. yakın bi zamanda seri katil olabilir bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 gecko said: elektrik sistemi var ama, hem ufo hem şohben çok fena attıyor sigortaları Sigorta atıyorsa demek ki sistem yeterince güçlü değil. Ha birde sistem olmadan zaten çalışmazdı onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 battaniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Kojiroh said: Ben garbage için üzülüyorum Ahahahahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Oha kaç para leketrik faturası geliyor o ufocuya merak ettim. Ben tost makinasını kullanmaya korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar