Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 -007- said: Rampaların ustasıyım gözlerinin hastasıyım. Kamyoncu Atasözü aslında farklı bi şekildeydi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 dylanN said: Şey kitap şekerim. Kenan Doğulu abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Longshanks said: lafla adam olunmuyor lafıyla adam olma çabası /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 lafla peynir ekmek yenmez, konusurken bogazina kacar, hem agiz doluyken konusulmaz, ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 adam olmak overrated beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 başlık çok uzun. yılmaz erdoğandan bi cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ay day 4 yu yu vont du dı seym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 BARBAROS BULVARINDA DÜN GİBİ SEVDAAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 fede said: adam ezilmiş beyler Longshanks said: lafla adam olunmuyor lafıyla adam olma çabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Aluriel said: başlık çok uzun. yılmaz erdoğandan bi cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 adam olma, adamdan aranan özellikler vs ne saçma olm.. yargılayan kişinin adam olma kapasitesini kim belirleyecek şimdi? o değil de bak bu nispeten eğlenceli olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yılmazı gençlik günlerinden bilirim her zaman topluluk içinde bi çekingenlik vardı yılmazda şimdi şimdi su yüzüne çıkıyor tabi anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yılmazla beriden beri tanışırız ama bir kere de çıkıp topluluk içinde estiğini gürlediğini görmedim ama gene de bi baltaya sap oldu o yüzden güzel söz söylemiş yılmaz destekliyorum eski dostumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Hepinizin ağzını kırarım, bana cümle artisliği yapmayın. Kral I. SeaGle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yılmaz zaten beriden beri hep ağır bir adam olmuştur söz gümüşse sükut altındır diye yazmıştı hatta bi keresinde facebook statüsüne tabi o zamanlar facebook yok tahtaya yazmış tebeşirle hoca dövdüydü kim sildi tahtadaki soruyu silmeyin demedim mi diye tabi sene 1973 o zamanlar tahta silmek zor zanaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yılmazla ilgili en anlatmaya değer anım heralde matematik hocasıyla arasında geçen ufak münakaşadır, bizim yılmaz'ı tahtaya kaldıran hoca yılmaz'dan sorunun cevabını alamayınca başlar saydırmaya, be evladım ben size bunu kaç kere gösterdim de şöyle yapıcaksınız da böyle yapıcaksınız da diye parmağıyla tahtanın bi bu ucunu bi öte ucunu gösterir, tabi bizim yılmaz tam bir fırlama, hemen lafı gediğine koyar "hocam soru parmakla çözülebilseydi ben de çözerdim" böyle de matrak bi çocuktu yılmaz, tabi sene 1968 o zamanlar matrak olmak zor zanaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bigun derede yuzuyoyoruz, tabii o zaman bizim oralarda mayoymus oymus buymus yok, anadan uryaniz. bu yilmaz, sudan cikinca basladi bagirmaya, aneeem pipiiiim pipiiim diye, kosarak ciktik, bi baktik suluk yapismis bunun pipisine. lan olm ne guzel iste emer emer sonra kendi duser dedik, suya geri girdi. bu da boyle bi anim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 üç pipinin biri 80 se böreğin azamağı çok kaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar