LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 onları ben duymuyorum karşı kalede olduğumdan dolayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 fizban said: pati maclarindaki kaleciler genelde bol ve bos konusuyo zaten, pek kimse dinlemiyo. bkz luci bkz screwy bi an beni de sayıcan diye gerildim. ben genelde ellerimi açarım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 O konuda Eser ve Öncü gerçekten örnek kaleciler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 eserin valla kaleci olarak tavirlarini hic hatirlamiyorum da, oncu'nun golde savunma oyuncusu olarak hata yapmissan babacan bir tavirla "sorun deil abi" hareketi var bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Evet ben eskiden çok alıyodum o hareketi. Bi noktadan sonra abi ayıp ama hareketine geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 screwy intimidating shout atiyo arkadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ben öncünün başını arkaya atarak "abi?!" diyerek arkaya dönüşünü hatırlıyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bir gün serhat savunma oyuncularından birini yutacak o olacak http://cdn.stereogum.com/files/2009/09/wtwtr-soundgtrack-stream.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar