dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Wishmaster said: Gidin yapın lan maçınızı karı mısınız? Emrah özeti geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Birde, benim 3 te Bakırköy`den geleceğimi herkes biliyor, bırakın iptal mesajını, andıran bir şey bile yok o saate kadar, Bakırköy diyorum arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Üzüldüm şimdi sana. Yazık abi. Onca yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Scheriff said: abi ben gittim. +3 de götürdüm yanımda buraya cevap verme ihtiyacı hissetmedim hakanla telefonda konuştuktan sora Abi söylesene ben geldim nick im bu diye, sana da adeta paticik dışı bir pislik muamelesi yaptım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 sen kimdin desem:) orda adam eksik saha şu bu muhabbetine kaynadık arada tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Uzun sayılabilecek olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 takımda tek forma giymeyen adamdın işte. uzunu filan karıştırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Ben dahil herkes gitse tam olurmuşuz, yalnız o kadar mesaj attım, bende adam buldum diyen olmadı eser hariç, bende 12 kişiyiz diye maç olmaz diye düşündüm. Saygın, ildeniz ve tuna aradığında iptal olmuştur dedim ayrıca. Kötü denk gelmiş telafi ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Holy said: olm serhat oturup cataclysm oynuyo lan bunu göremiyor musunuz :P geçmiş olsun bu arada bebeğim =/ güneş de sessiz sedasız kaçak takılıyo.ben size en azından bahane ureticek kadar deger veriyorum bak gunes hic bakmıyo bile :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 yasli basli adami taaa karsilardin getiriyosunuz ayip be. kuzunun maskarasi oldu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Bu arada dün oynadığımız maçta bir de,ünlü bir konuğumuz vardı. Maçlarımız artık popüler ve ünlü şahsiyetleri barındırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Oyuncuydu di mi o? Tanıdık geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Çocuklar Duymasın dizisinde Duygu'nun nişanlısını oynuyor,abuk subuk bir ailesi var dizide dasdadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ahah evet maç sırasında biri "abi tanıyorum ben seni falan" şeklinde yanaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Yanaşan senin bir üstündeki lucifel, maç boyunca susmamasından ayırt edebilirsin kendisini. Bu arada, bizim tam kadroya yaklaştığımız bir zaman arkadaşlarını yine bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 geliriz neden olmasın ama hem tam kadro olup hem de 4 kişi eksik olduğunuz bi hafta bulmak kolay olmaz sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 4 zor evet, birde asıl düzenleyen arkadaş geliyor 3-4 haftaya, bir süre yer bulmak zorlaşabilir. Ama iyi oldu senden de adam çıkacağını bilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Scheriff said: ahah evet maç sırasında biri "abi tanıyorum ben seni falan" şeklinde yanaştıYa çok tanıdık geldi bende dedim seni tanıyorum bir yerlerden,birisi de söyle artık çekinme falan dedi adama :)abi demedim bu arada hocam dedim eheheheh @dreagloth neden susayım abi maçta,ben bütün hayat stressimi top oynarken atıyorum,bağırıyorum çağırıyorum öyle rahatlıyorum susarak top mu oynanır,keşke hepiniz konuşsanız sağ git sola git falan diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 @Scheriff ayrıca sizin kaleye geçen fenerbahçe eşofmanlı arkadaşa çok kırgınım,kaleden kaleye vuruduğum o muhteşem falso alan topumu tuttu ayıptır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 çoğunda boş konuşuyosun diye öyle demiştir. boş derken şu açıdan: örneğin yediğin golden sonra kimse bişey demezken bir anda yattım açısını kapattım bişeyler yaptım ama vurdu napiim filan dedin. Kimse sana manalı bakmamıştı bile haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 pati maclarindaki kaleciler genelde bol ve bos konusuyo zaten, pek kimse dinlemiyo. bkz luci bkz screwy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 LucifeL said: @Scheriff ayrıca sizin kaleye geçen fenerbahçe eşofmanlı arkadaşa çok kırgınım,kaleden kaleye vuruduğum o muhteşem falso alan topumu tuttu ayıptır :) ya o top gol olmuyodu zaten sadece havada güzel süzüldü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 BiTcH_oFBaT said: çoğunda boş konuşuyosun diye öyle demiştir. boş derken şu açıdan: örneğin yediğin golden sonra kimse bişey demezken bir anda yattım açısını kapattım bişeyler yaptım ama vurdu napiim filan dedin. Kimse sana manalı bakmamıştı bile haha Ya o birazda refleks herkesin bir huyu var benim de öyle bir huyum var yalan değil. Gol yediğim zaman herkes dönüp bakıyor ya kaleye,sanki benmişim tek suçlu gibi hissediyorum bazen o yüzden oluyor. Bir de sesli düşünüyorum saha da gol falan,yiyince de hazmedemiyorum ondan oluyor hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 fizban said: pati maclarindaki kaleciler genelde bol ve bos konusuyo zaten, pek kimse dinlemiyo. bkz luci bkz screwyUlen zaten dinleseniz düzgün defans ve hücum yapacaksınız :)bu arada screwy saha da konuşmuyor,konuşmayan kaleci mi olur dasdas @Scheriff olsun bıraksın abi çok tatlı gol olurdu,ama biraz daha sert ve hızlı vursam gol olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Screwy konuşmuyor evet direk sövüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar