Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.39 - yeni topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Scheriff said:

abi ben gittim. +3 de götürdüm yanımda buraya cevap verme ihtiyacı hissetmedim hakanla telefonda konuştuktan sora

Abi söylesene ben geldim nick im bu diye, sana da adeta paticik dışı bir pislik muamelesi yaptım :P
Mesaj tarihi:
Ben dahil herkes gitse tam olurmuşuz, yalnız o kadar mesaj attım, bende adam buldum diyen olmadı eser hariç, bende 12 kişiyiz diye maç olmaz diye düşündüm. Saygın, ildeniz ve tuna aradığında iptal olmuştur dedim ayrıca. Kötü denk gelmiş telafi ederiz.
Mesaj tarihi:
Holy said:

olm serhat oturup cataclysm oynuyo lan bunu göremiyor musunuz :P

geçmiş olsun bu arada bebeğim =/

güneş de sessiz sedasız kaçak takılıyo.
ben size en azından bahane ureticek kadar deger veriyorum bak gunes hic bakmıyo bile :P:P
Mesaj tarihi:
Scheriff said:

ahah evet maç sırasında biri "abi tanıyorum ben seni falan" şeklinde yanaştı
Ya çok tanıdık geldi bende dedim seni tanıyorum bir yerlerden,birisi de söyle artık çekinme falan dedi adama :)abi demedim bu arada hocam dedim eheheheh

@dreagloth neden susayım abi maçta,ben bütün hayat stressimi top oynarken atıyorum,bağırıyorum çağırıyorum öyle rahatlıyorum susarak top mu oynanır,keşke hepiniz konuşsanız sağ git sola git falan diye :)
Mesaj tarihi:
çoğunda boş konuşuyosun diye öyle demiştir. boş derken şu açıdan: örneğin yediğin golden sonra kimse bişey demezken bir anda yattım açısını kapattım bişeyler yaptım ama vurdu napiim filan dedin. Kimse sana manalı bakmamıştı bile haha
Mesaj tarihi:
LucifeL said:

@Scheriff ayrıca sizin kaleye geçen fenerbahçe eşofmanlı arkadaşa çok kırgınım,kaleden kaleye vuruduğum o muhteşem falso alan topumu tuttu ayıptır :)

ya o top gol olmuyodu zaten sadece havada güzel süzüldü:)
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

çoğunda boş konuşuyosun diye öyle demiştir. boş derken şu açıdan: örneğin yediğin golden sonra kimse bişey demezken bir anda yattım açısını kapattım bişeyler yaptım ama vurdu napiim filan dedin. Kimse sana manalı bakmamıştı bile haha

Ya o birazda refleks herkesin bir huyu var benim de öyle bir huyum var yalan değil.

Gol yediğim zaman herkes dönüp bakıyor ya kaleye,sanki benmişim tek suçlu gibi hissediyorum bazen o yüzden oluyor.

Bir de sesli düşünüyorum saha da gol falan,yiyince de hazmedemiyorum ondan oluyor hacı.
Mesaj tarihi:
fizban said:

pati maclarindaki kaleciler genelde bol ve bos konusuyo zaten, pek kimse dinlemiyo. bkz luci bkz screwy
Ulen zaten dinleseniz düzgün defans ve hücum yapacaksınız :)bu arada screwy saha da konuşmuyor,konuşmayan kaleci mi olur dasdas

@Scheriff olsun bıraksın abi çok tatlı gol olurdu,ama biraz daha sert ve hızlı vursam gol olabilirdi.
  • Yeni Oluştur...