Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.39 - yeni topic

fizban

Öne çıkan mesajlar

Scheriff said:

ahah evet maç sırasında biri "abi tanıyorum ben seni falan" şeklinde yanaştı
Ya çok tanıdık geldi bende dedim seni tanıyorum bir yerlerden,birisi de söyle artık çekinme falan dedi adama :)abi demedim bu arada hocam dedim eheheheh

@dreagloth neden susayım abi maçta,ben bütün hayat stressimi top oynarken atıyorum,bağırıyorum çağırıyorum öyle rahatlıyorum susarak top mu oynanır,keşke hepiniz konuşsanız sağ git sola git falan diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

çoğunda boş konuşuyosun diye öyle demiştir. boş derken şu açıdan: örneğin yediğin golden sonra kimse bişey demezken bir anda yattım açısını kapattım bişeyler yaptım ama vurdu napiim filan dedin. Kimse sana manalı bakmamıştı bile haha

Ya o birazda refleks herkesin bir huyu var benim de öyle bir huyum var yalan değil.

Gol yediğim zaman herkes dönüp bakıyor ya kaleye,sanki benmişim tek suçlu gibi hissediyorum bazen o yüzden oluyor.

Bir de sesli düşünüyorum saha da gol falan,yiyince de hazmedemiyorum ondan oluyor hacı.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

pati maclarindaki kaleciler genelde bol ve bos konusuyo zaten, pek kimse dinlemiyo. bkz luci bkz screwy
Ulen zaten dinleseniz düzgün defans ve hücum yapacaksınız :)bu arada screwy saha da konuşmuyor,konuşmayan kaleci mi olur dasdas

@Scheriff olsun bıraksın abi çok tatlı gol olurdu,ama biraz daha sert ve hızlı vursam gol olabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...