LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bekle bende geliyore,seninle biraz beşiktaş tartışalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 benim +2 haber çıkmadığı için program yapmış, 12 kişiyiz, imkansız daha adam bulmam, 12 oynarız diyosanız ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 o sahada 6 vs 6 oynamaya imkan yok.1'der kaleci saha da 5 vs 5 koşamayız :)ama herkes oynayalım derse oynarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 simdi 6v6 mı yapiorz adam bulmaya çalişimmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Çalış abi 6vs6 ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 hmm bi dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Emir falan gelmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 yok ben de adam bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ben de bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 kaç kişi lazım 2 kişi olarak gelebilirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 2 kişi çok iyi olur şu anda. Telefonumu atıyorum, bana ulaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ya ben ytolgayla konuşttum ama 12 kişi maç mı yapılır dei hani direk iptal kafasındayız galiba? nedir son durum ona göre evden çıkacğaım vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 40 dakika kaldı maça hani bi acele cevap dönelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Gidin yapın lan maçınızı karı mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 O sahada 5v6 maç yaptık. Takım sahada 4 kişiydi sanırım. Gayet de zevk almıştık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 gençler bu maç yatar hani şerifden cevap dönmedi e 30 dakika kalmış maça hava kötü hanibiz gitsek gelmeyen adam kesin olacak, hani gleenler geç gelecek bu sefer ben yine de çıkıyorum sahaya doğru gidiyorum artık kısmet nasip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Patlar. Haftaya inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Maçı iptal ettiyseniz üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 abi ben gittim. +3 de götürdüm yanımda buraya cevap verme ihtiyacı hissetmedim hakanla telefonda konuştuktan sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 sheriff sağolsun bugün oynuyabileceğimiz kadar kişiyi getirmişti ama kemik kadro gelmedi. Biz maçtan bir saat önce filan ordaydık ve maçın maça 25 dakika kala filan iptal olduğunu ildeniz'in gelmesi ile öğrendik. İldeniz gelmemiş olsaydı mal mal beklicekmişiz demek ki... Maçtan önce baya sinirliydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Ben evden çıktım gelmek için, Tolga'yı aradım maç iptal bro dedi, döndüm ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Cem çok saol valla bugün kurtardın bizi. Madem maç iptal falan filan gibi düşünceleriniz var, bunları maçtan 30 dakika önce söylemeyin, bi zahmet 2-3 saat önce söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Burdan konuşulsaydı herşey daha iyi olurdu.. 7v7 olması için 4 kişi lazımdı demek ki iptal diye konuşulmasa telden falan tamamlanıcaktı kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 burda iptal denmese takımlar tamamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 valla cok kotu olmus durum. ben onumuzdeki hafta da yokum, haftaya cumartesi tasiniyorum falan gelmem imkansiz yani. guvenc reis gelene kadar maclarin organizasyonu boyle bir sektede gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar