Ottoman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Tüm forum kullanıcıları Allahın selamı üzerinize olsun. Daha önce sadece Paradox Fan adlı başka bir forum da bulundum. Bu forum benim katıldığım ikinci forum diyebilirim. :D Öncelikle bir iki şey aklıma takıldı. Forum da kaç kişinin online olduğunu neden göremiyoruz? Ayrıca konular çok dağınık bir düzene girmesi gerekmez mi? Bilgisayar oyuları bölümü mesala. Kendi araların das bölümlere ayrılabilir ler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 önerileriniz hemen işleme konacaktır. iyi günler dileriz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 inovatif düşünen bir kardeşimiz, hoşgeldin. Bunlar niye daha önce düşünülmedi hayretler içerisindeyim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ottoman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Laorx said: inovatif düşünen bir kardeşimiz, hoşgeldin. Bunlar niye daha önce düşünülmedi hayretler içerisindeyim Yanlış bir şey söylemedim değil mi :D ??? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Eh hoşgeldin. Bizi sen şimdi bizi begenmedin mi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ottoman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 dylanN said: Eh hoşgeldin. Bizi sen şimdi bizi begenmedin mi? Yo ne alaka :D Forumun muhabbet seviyesi diğer forumlardan çok daha yüksek tam tersi çok beğendim :D Europa Universalis 3'ün konusunu bulmadım bir tek :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Burda online kişi sayısına bakmaya kalkarsan 100ü bulur :D Bu ara arama bozuk yapıcak inş nedanko :D yapınca bulursun rahatça her aradığını. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ottoman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Forum da Europa Universalis 3 oynayan kişi sayısı ortalama ne kadar dır peki? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 1 falandır heralde. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bak 1 değilmiş hatta, http://forum.paticik.com/read.php?35,5265078 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ottoman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Multi konusu görmüştüm :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ottoman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Hoşbulduk. hepinize teşekkür ederim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 kaç kişinin online olduğunu görüp napıcan ? hoş geldin bu arada Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ottoman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Sitede ilk açtığım konuda, konunun açılış tarihin de 2008 yılı yazıyordu. Bazı siteler vardır ya. Kullanıcıları 1 veya 2 yi geçmez sonun da terkedilirler. Onun gibi zannettim. Kaç kişinin online olduğu yerler genelde forumun alt kısmın da olur. Forumun en alt kısmına baktım. Orada kimsenin online olup olmadığı da yazmıyor. Foruma üye çekmek isteyen forum sahipleri genel de forumda ki online kişi sayısını belirtirler. Bu sayede gecenin 2 si veya 3 ünde cevap beklemek zorunda kalmayız :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 peki ya foruma üye çekmek istemiyosa? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ottoman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 o zaman ikinci dediğim söz konusu olur. Forumda kimse yok iken cevap beklemeyiz en azından. Herkez offline olduğunda biz de offline oluruz. :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 patide herkes online veya offlinedır, yazdığın yazının konusuna ve üslubuna göre. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ottoman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Yani? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yazdıklarını iq meterdan geçirip, sadece 150 nin üzerinde kalan kelimeleri yaz gibi bişey (:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ottoman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Anlamadım ama neyse. Europa Universalis 3 Hakkın da bir konu açtım. Multplayer oynamak için. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 evet terazi de yoq çok saçma asdasd Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 madelle var işte. yeter o. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 sen yaz. biz online olunca cevaplarız. ayrıca forumun altına kimler online şeysi koysak, bir de son 10 dk içinde işlme yapanları göster diye ayar çeksek(ki çoğu forumda 30 dk artistlik olsun diye) forumun ana sayfası 2 katına uzar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Merhabalar bize biraz kendinden bahsetsene , okuyo musun ? Büyüyünce ne olucaksın ? Kaç yaşındasın ? Nerde oturuyorsun ...vs Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.