LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Yılbaşı programlarını, bildiğiniz aktiviteleri falan burada paylaşalım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 dragon avcısı villa kiralıcak, bi onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ev partisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 eş dostla rakı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 okulun partisi sinirsiz ton baligi ve raki var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 http://www.meleklermekani.com/portal/wp-content/uploads/2009/12/kabak-cekirdegi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paticik halkindan mekan tavsiyeleri beklerken cekirdek resmi cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 mimar sinan'ın rıhtım partisi varmışmış,ona giderim belki;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Evden iyisi yok. Kabak çekirdeği de oldu mu ofs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 desene kimse beni çağırmadı, çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Buyuk ihtimal kalamista ki yatta 3-5 arkadas olucaz. Yolu dusen olursa ugrasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 abi insan içinde oluyo mu şimdi çaktırma ofs Ahaha çevrede program yapan yok ya aslına bakarsan. Yapanın da programı beni sarmıyor. Zaten kalabalığı gürültüyü sevmiyorum.. TSM dinleyerek gireceksem olur bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 zeper gördüm kaçamazsın benden dfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 dylanN said: Buyuk ihtimal kalamista ki yatta 3-5 arkadas olucaz. Yolu dusen olursa ugrasin. İŞTE O YAT!! http://resimlere.com/data/media/159/balk_teknesi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 hahaha ya yok,ben bana dedin sanmıştım o yüzden,sonra farkettim bana dememişsin:) Flassh said: zeper gördüm kaçamazsın benden dfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 nedim zeper diye şarkıcı vardı, sen onun neyi oliin? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 :) bir yakınlığım yok malesef.. SeaGle said: nedim zeper diye şarkıcı vardı, sen onun neyi oliin? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Benim belli değil, eskişehir'de olanlardan cevap bekliyorum http://forum.paticik.com/read.php?23,5272169 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 tüh şarkıcı tanığığının tanıdığıyık derdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Flassh said: desene kimse beni çağırmadı, çekinme 3-5 kisi olucaz! Kizli erkekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 5 kişi olsa, 2si kız olsa 3. erkeğe acıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Kızlarda kuzen zaten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 http://www.loujainizmir.com/ (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Abi boş ev/yazlıktan güzel hiç bişey yok.Mekanda da hoş eğleniyosun tamam ama çok gereksiz masraf ve eğer kadron iyiyse ev en güzeli Sanırım arkadaşın kuşadasındaki yazlıkta 3kız 3erkek takılıcaz.Metro yılbaşı paketini alıp içkileri ordna karşılamayı düşünüyoruz.Onun dışında mangal falan ötesi yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar