Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Diablo, 31 Temmuz 2004 19:05 tarihinde demiş ki: redbull da sorun yok.vişne suyu gibi ama vodka yla olumcul oluo ölenler var ondan yasaklanmıştı oha naptın bea kafein miktarı deli bi düzeyde olduğu için yasaklanmıştı...[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 REdbull mu? *!Brook'u çağırır*[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Aytoz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 RedBull'un satışları yasaklanmıştı ancak bu sene tekrar izin verildi migros el altından nası satsın yoksa bakkal mı bu
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 daha bugun bi adam gimadan en az 40 kutu redbull alıyordu valla :)[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: shapshal, 31 Temmuz 2004 20:05 tarihinde demiş ki: REdbull mu? *!Brook'u çağırır* brook ha hmm gelir gelir o daha gece gelir bu topici görür asıl mesajları atar bence merak etmeyin ;) adam belkide redbull'dan kalp krizi geçirdi..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 rebull içmek güzel bir duygu..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine..
Core Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 migros tansas turu yerlere yaklasik 2 seneden beri gitmiyorum.. Sadece buradaki market, bakkal turu yerlerde RedBull gorunce.. Cunku burda yasaklandigi zamanlarda da vardi RedBull.Simdi RedBull da artis gorunce sorma ihtiyacinda bulundum..
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 redbull - votka olayını abartmayınız. öldürür mü bilmiyorum ama hastanelik edebiliyor, nedeni de şu: alkolün içinde zaten belli bir miktar enerji var. bunu redbull gibi bir içecekle karıştırıp aldığında, bünyede bir enerji patlaması yaşanıyor. kalp, nabız filan çok üst düzeylerde atmaya başlıyor, bir yerden sonra ve bu dolaşım sistemi için çok büyük bir tehlike arz edebiliyor. bu yüzden bayılıp filan hastanelik olan arkadaş var işte, 3 redbull votka'dan sonra. ha ben de, 3 tane içtim, bir şey olmadı. ama bünye meselesi bu. ayrıca bulunduğunuz mekana, içtikten sonraki hareketlernize de bağlı. eğer bir şekilde içmişseniz, bu enerji tam olarak etkisini göstermeden, dışarı atmanızı öneririm. ciddi ciddi, son hız depar atın bir yerlerde, ki zaten atmak isteyeceksiniz o enerji ile.
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Ahaha :D redbulu atıp koşmaya başlıyo yolun ortasında puhah :D[signature][hline]Görmeyenler görsün...
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ya hersey ameriakya baglamakta uzerimize yok kardesim olayin ozu su vakti zamninda mhp li bakan aciktan para istedi redbull icin vermeyince yasakladilar(koyisleri bakani) sonra piyasaya yuz tane enerji icicegi girince tekrar izin aldi said: Laistragon, 31 Temmuz 2004 17:04 tarihinde demiş ki: Şu anda REDBULL kaçak değil. Çünkü AKP Hükümeti sayesinde. Neden diyecekseniz : ABD ile ilişkilerde problem çıkmasın diye. Not : Kaçak olan şeyin reklamı yapılır mı ya Allah aşkına?
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: BombaciMulayim, 31 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: redbull - votka olayını abartmayınız. öldürür mü bilmiyorum ama hastanelik edebiliyor, nedeni de şu: alkolün içinde zaten belli bir miktar enerji var. bunu redbull gibi bir içecekle karıştırıp aldığında, bünyede bir enerji patlaması yaşanıyor. kalp, nabız filan çok üst düzeylerde atmaya başlıyor, bir yerden sonra ve bu dolaşım sistemi için çok büyük bir tehlike arz edebiliyor. bu yüzden bayılıp filan hastanelik olan arkadaş var işte, 3 redbull votka'dan sonra. ha ben de, 3 tane içtim, bir şey olmadı. ama bünye meselesi bu. ayrıca bulunduğunuz mekana, içtikten sonraki hareketlernize de bağlı. eğer bir şekilde içmişseniz, bu enerji tam olarak etkisini göstermeden, dışarı atmanızı öneririm. ciddi ciddi, son hız depar atın bir yerlerde, ki zaten atmak isteyeceksiniz o enerji ile. Alkol enerji vermez alkolün parçalanması için gerekn enerji verdiği enerjiden fazladır zaten(en azından ben öyle biliyorum :))[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ehe benim söylediğim açıklamayı da, hastanedeki doktor yapmıştı ama.
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Proxa, 31 Temmuz 2004 22:23 tarihinde demiş ki: said: BombaciMulayim, 31 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: redbull - votka olayını abartmayınız. öldürür mü bilmiyorum ama hastanelik edebiliyor, nedeni de şu: alkolün içinde zaten belli bir miktar enerji var. bunu redbull gibi bir içecekle karıştırıp aldığında, bünyede bir enerji patlaması yaşanıyor. kalp, nabız filan çok üst düzeylerde atmaya başlıyor, bir yerden sonra ve bu dolaşım sistemi için çok büyük bir tehlike arz edebiliyor. bu yüzden bayılıp filan hastanelik olan arkadaş var işte, 3 redbull votka'dan sonra. ha ben de, 3 tane içtim, bir şey olmadı. ama bünye meselesi bu. ayrıca bulunduğunuz mekana, içtikten sonraki hareketlernize de bağlı. eğer bir şekilde içmişseniz, bu enerji tam olarak etkisini göstermeden, dışarı atmanızı öneririm. ciddi ciddi, son hız depar atın bir yerlerde, ki zaten atmak isteyeceksiniz o enerji ile. Alkol enerji vermez alkolün parçalanması için gerekn enerji verdiği enerjiden fazladır zaten(en azından ben öyle biliyorum :)) benim bildiğim kadarıyla da biz alkolu deil, alkol bizi parçalar(yani hucrelerimizi) :)[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Cthulhu_, 31 Temmuz 2004 22:01 tarihinde demiş ki: rebull içmek güzel bir duygu.. ya ne farkı var diğer içeceklerden anlamadım..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Cthulhu_, 31 Temmuz 2004 22:01 tarihinde demiş ki: rebull içmek güzel bir duygu.. Özellikle vodka eşliğinde..
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 gerçekten votka eşliğinde harika oluyor. neredeyse tüm zararlı şeylerin olduğu gibi, bunun da aşırı bir çekiciliği var. votka'nın o acı tadını hiçbir şekilde almıyor, buna rağmen eşşek gibi alkolü bünyeye katıyorsunuz. ayrıca redbull votka olayı tehlikeli olduğu için, barmenler genelde, diğer votka çeşitlemelerine oranla daha fazla votka koyuyorlar içkinin içine. genelde ölçüsü, 4'e 1 filan oluyor.
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Laistragon, 31 Temmuz 2004 17:04 tarihinde demiş ki: Şu anda REDBULL kaçak değil. Çünkü AKP Hükümeti sayesinde. Neden diyecekseniz : ABD ile ilişkilerde problem çıkmasın diye. Arkadaş iyi sallamış hükümete geçirmeye... Efendim, esas mesele yasaklanmasının;RedBull daki KAFEİN oranının DOPİNG yaptığı nedeni iledir[ki makul düzeyde doping yapıyordu] piyasada yasaklanması ve ülkeye girişi yasaklanması ile son buldu.Ardından,piyasadan kaldırıldı ve Kafein oranı makul düzeye sokuluncaya kadarda sınıra alınmama kararı geldi. Şu an ki Kafein düzeyi,dopinge neden olmuyor. + Herhangi bir alkolle içmek,vücudun .... ....kmekten başka bir işe yaramaz.Yapanların yapmamasını tavsiye ederim..Oldukça sakattır.Eğer ki,beraber içilebilecek olunsaydı zaten,RedbulluRakı üretilirdi :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Halfmumi, 01 Ağustos 2004 00:47 tarihinde demiş ki: beraber içilebilecek olunsaydı zaten,RedbulluRakı üretilirdi :P lol mumi:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Maedhros_Laorx, 31 Temmuz 2004 19:37 tarihinde demiş ki: said: Diablo, 31 Temmuz 2004 19:05 tarihinde demiş ki: redbull da sorun yok.vişne suyu gibi ama vodka yla olumcul oluo ölenler var ondan yasaklanmıştı oha naptın bea kafein miktarı deli bi düzeyde olduğu için yasaklanmıştı... tm işte öldürüodu[signature][hline]
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Redbull'un önceden piyasadan kaldırılma sebebi içindeki kafein miktarının ülkemizde belirlenenden fazla olmasıydı, yeni gelen düzenleme ile enerji içeceklerindeki kafein oranı tekrar 350cl (cl galiba yanlış mı yazdım yoksa hmm..) oldu bu yüzden redbull tekrar piyasaya sürüldü. Böyle yani...[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene
arc Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Halfmumi, 01 Ağustos 2004 00:47 tarihinde demiş ki: said: Laistragon, 31 Temmuz 2004 17:04 tarihinde demiş ki: Şu anda REDBULL kaçak değil. Çünkü AKP Hükümeti sayesinde. Neden diyecekseniz : ABD ile ilişkilerde problem çıkmasın diye. Arkadaş iyi sallamış hükümete geçirmeye... Efendim, esas mesele yasaklanmasının;RedBull daki KAFEİN oranının DOPİNG yaptığı nedeni iledir[ki makul düzeyde doping yapıyordu] piyasada yasaklanması ve ülkeye girişi yasaklanması ile son buldu.Ardından,piyasadan kaldırıldı ve Kafein oranı makul düzeye sokuluncaya kadarda sınıra alınmama kararı gel Şu an ki Kafein düzeyi,dopinge neden olmuyor. +di. o zaman kahve İçmek de doping olsun be mumim? ayrıca yanlış biliyosun galiba, redbull un içeriğindeki madde oranlarıyla oynanmadı 2. kez türkiye pazarına girdiğinde, önceden nasılsa şimdi de öyle, sadece yasadaki izin verilen kafein miktarının üst sınırı yükseldi o kadar. ha bi de şu var, tadı çok güzel vs. ama, enerji verdiği etkisi daha çok placebo, şahsen içince hiç coştuğumu yerimde duramaz oldugumu hatırlamıyorum, ki çok içerdim bi zamanlar[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 1 tane Red bull içtim okadarda güzel değil şurupumsu gibi bi tad var :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 onnar kana hızlı karışsın die kanla aynı younlukta ve bazıları mide bulandırıo bu yüzden redbull ölemi bilmiom ama çou ööle[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: sanerixx, 01 Ağustos 2004 01:26 tarihinde demiş ki: o zaman kahve İçmek de doping olsun be mumim? ayrıca yanlış biliyosun galiba, redbull un içeriğindeki madde oranlarıyla oynanmadı 2. kez türkiye pazarına girdiğinde, önceden nasılsa şimdi de öyle, sadece yasadaki izin verilen kafein miktarının üst sınırı yükseldi o kadar. ha bi de şu var, tadı çok güzel vs. ama, enerji verdiği etkisi daha çok placebo, şahsen içince hiç coştuğumu yerimde duramaz oldugumu hatırlamıyorum, ki çok içerdim bi zamanlar Zaten Kahveninde 4 bardaktan[yada şöyle diyeyim;Belirli bir miktardan ötesi] DOPİNG olarak giriyor. 8 Bardak kahve iç[kesin doping olarak giriş],gene doping sayılır. Testlerde POZİTİF alıp,dış edilirsin. Tüm sporlarda böyledir. Yüksek irtifadada doping yapılma imkaanı vardır olduğu gibi.1000 rakımda yaşıyan bir insanla,5 Rakımda yaşayan insanın kanındaki DEMİR sayısı aynı olmaz. 1000 rakımdaki insan daha dayanıklı[uzun açıklama var(kandaki demir sayısı,oksijen taşıması vs)] olurken,5 rakımdaki kişi çok çabuk kesilir. Yüksek rakımlarda antrenman yapıp,düşük rakımda yarışmak doğal dopingdir :][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Laistragon, 31 Temmuz 2004 17:04 tarihinde demiş ki: Şu anda REDBULL kaçak değil. Çünkü AKP Hükümeti sayesinde. Neden diyecekseniz : ABD ile ilişkilerde problem çıkmasın diye. Not : Kaçak olan şeyin reklamı yapılır mı ya Allah aşkına? ne alaka redbull legal olunca abd - turkiye iliskilerimi duzeliyor ?[signature][hline]Actions are more louder than words!
Öne çıkan mesajlar