Lalezar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Diğer Tutorial'larda ve Thread'lerde arama yaptım fakat çare bulamadım. Cafede bağlantı gittiği zaman local'de açtığım serverımdaki 1.sorun Guard Zone da Logout olduğum zaman direk oyundan düşüyoruz. Logout la ilgili birkaç thread var ama çoğu O/C lerin logout olması veya Şehir dışındaki logout konularında.Revision serilerinde bu sorun sanırım düzeltilmiş ama bizim server 55i . GZ de player'ların direk logout olmadan oyunda asılı kalmasını nasıl sağlarım. 2.si Stealing hakkında tüm threadleri okudum nerede ise ama adamın üstünden eşya çalınması sorununu bir türlü nasıl düzeltebileceğimi bulamadım.findlayer kombinasyonları denedim fakat bir türlü çözemedim. Birde trade ekranından eşya çalınıyor.aşşağıdaki şekilde bir event ekledim. [events e_steal] if () if () if ( == t_eq_trade_window) skill fail return 1 endif endif endif ama if ( == t_eq_trade_window) satırı hata verior. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. Not:Başka sorunlarım olursa bu thread altındamı belirtmeliyim yoksa başka thread mi açmalıyım. Bilgi verirseniz sevinirim. Saygılar...
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 55i GZ nin içinde instant disconnect eder (script ile değiştirilmez ise) GZ dışında ise sphere.ini deki lingertime kadar sürer. stealing ile tam olarak neyi sorduğunuzu anlayamadım malesef.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro
Roanoke Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 üstünden item calinabiliyormus ve trade ekranındanda calınabiliyormus diyor silencer.[signature][hline]Roanoke
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 çaldığınız eşyanın container'ı char ise fail if () // ischar 55r lamı geldi emin değilim. skill fail vs vs elseif (strmatch(,t_trade_hedesi) skill fail vs vs endif[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 25 Ağustos 2004 02:51 tarihinde değiştirilmiştir]
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sphere.ini de CLIENTLINGER=xx eklersen gz icin veya dişi farketmez karakterin oyunda kalma suresini etkiliyor ancak 55i ve turevlerinde calısıyormu bilmiyorum onuda dene birde.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Help ? Look, look at North There you will find aid and confort - Northen Paladin Bir kaç satır yukarıda sorduğun soruların cevabı var.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ahahah silencer.. :D[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!!
Lalezar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Sayın Silencer act.'yi ischar gösterdim dediğiniz gibi. skill player body sinde çalışmaya başladığında fail oluor o sorun çözüldü ancak logout konusunda söylediğiniz "(script ile değiştirilmez ise)" kısmını başaramadım daha doğrusu anlamadım item falan mı vermeliyim logout ta player'a. scriptsel olarak bilginiz varsa konu için buraya script olarak ekleyebilirseniz veya mantığını söyleyebilirseniz çok sevinirim. Saygılar...
Lalezar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Cevap yazılır ümidi ile 2 gün boyunca UP'lamadım ancak hala yardım bekliyorum arkadaşlar bilgi paylaşa paylaşa büyür. Farklı Thread açıp forum kirliliğide yaratmak istemedim o yüzden UP'luyorum.
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 zorm.dll yi yükle sonra logout olduğunda bir item equip ettir 30 sn sonra src.disconnect çek bitti.
Öne çıkan mesajlar