Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Uzun süredir bakım vardı zaten yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 az usenme de kaynak maynak ver evladim. boyle konu mu olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kaynak mail şimdi açıp c/plemeye üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 http://img811.imageshack.us/img811/2592/ekranalntsjn.jpg şöyle birşey buldum. doğru bir karar bence. ingilterede falan yasa var diye biliyorum. internet sitesinde açık arttırmaya katılıp kazanırsanız o ürünü almak zorunda kalıyorsunuz. seve seve aldırıyorlar. bizde tabi sadece gittigidiyor hesabına - olarak yansıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 abi allah razı olsun ya. alıcağımız ürünü de alamıyoduk bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 oh yes. çok şükür lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 süper olmuş buy it now kadar güzel bişey olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 alırken hiç kullanmadım ama satarken eğlenceli oluyordu, tabii sattığım kadar parasını ödemeyen fake hesaplara denk geldim. halbuki açık artırmalı satışlara girebilmek için en az 10 işlem yapmış olma zorunluluğu getirilse iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 domaini bile açık arttırmayı çağrıştırıyor, saçma olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 offer sistemi koysunlar pazarlıklı satış mis gibi olur domainde anlamını yitirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 İyi olmuş bu arada. Manüplasyon da çok yapıyordu şerefsizler, her ne kadar yasak da olsa. Açık artırmacı satıcılar giderse benim kamera 1 haftasına satılır birde yıhyıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 iPad 1 YTL yapamayacaklar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 sensin lan şerefsiz sddsdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Aha yakaladım, VURUN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 birkaç kez satış yaparken açık arttırma fiyatını arttırdım ya bi şey yapmadım fazla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Silphatos said: domaini bile açık arttırmayı çağrıştırıyor, saçma olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ebay ne diyo bu duruma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bi ara bi vergi sorunları vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ebay dururken pek kullanamam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Piyasada bulunabilen ürünler için iyi de, bulunamayanlar için kötü bir uygulama olmuş. Kolleksiyon ürünleri, antikalar, birinin çöpü diğerinin hazinesi olabilecek şeylerin somut bir fiyatı olmaz çünkü. Benim 50 liraya satmak istediim 1979 basımı bir kitaba bir başka koleksiyoncu 200 vermeye razı olabilir. Açık arttırma olmayınca böyle şansları kaçıracaksın... Açık arttırma olmayınca birde gittigidiyo nun hepsiburada.com dan bi farkı kalmıyor. Tek fark satıcının ne olduğu belirsiz olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 sahibinden.com ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 inb4 özel mesajlar "kanka 25 demişsin ama 22'ye alırım ben" demeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 gitti gidiyor uçak bileti acentalığına da soyunmuş hadi hayırlısı Sevgili GittiGidiyor kullanıcıları, GittiGidiyor olarak siz değerli kullanıcılarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla sürekli gelişmeye devam ediyoruz. Bu amaçla, Türkiye'nin en kapsamlı online yurt içi ve yurt dışı uçak bileti acentesi olan GittiGidiyor Seyahat kategorisini yayına alıyoruz. GittiGidiyor Seyahat ile istediğiniz güzergaha istediğiniz tarihteki uçuşları karşılaştırabilir, uçak biletinizi direkt GittiGidiyor'dan alabilirsiniz. Kuruluşumuzdan bu yana kullanıcılarımıza sunduğumuz uygun fiyatla alışveriş yapma imkanını GittiGidiyor Seyahat'te de sürdürüyor olacağız. Sektördeki lider konumu, eBay ortaklığıyla güçlenen yapısı ve hizmet kalitesiyle Türkiye'nin en işlek alışveriş merkezi olan GittiGidiyor'dan güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Türkiye'deki tüm seyahat acentelerine altyapı sağlayan Petur iş birliğiyle hazırladığımız Seyahat kategorimizi geliştirmeye ve hayatınızı kolaylaştırmak için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. GittiGidiyor Seyahat ile keyifli yolculuklar dileriz. Saygılarımızla,Cenk Angın GittiGidiyor Genel Müdürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar