kalforever Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 İşte oynadığım başka bir oyun:LAST CHAOS. Aslında en fazla oynadığım oyun bu. Bana göre bu oyun en iyi Aeria Games oyunu. Savaşlar, hikaye, pvp, pve ve bir sürü arkadaş bu oyunda. Ap almazsanız gelişmek biraz zor ama sonuç olarak ücretsiz MMORPG. 13 tane seçebileceğiniz tür var. Herkesin denemesini istiyorum. Here is another online game I play:LAST CHAOS. Actually i mostly play this one. For me, it is the best of all Aeria Games. It has some drama some story some pvp some pve and many many friends in it.It is a bit hard to improve yourself if you dont buy ap. It is free MMORPG everyone can enjoy. You have 12 class choice. I want all to try this one. And some ss's from this game: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Güzel çevirmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bende oynuyodum 52 level witch 40 ar level warıor ,healer, assasin falan da çok sıkıyor bi yerden sonra be level 30 silahlar elımde hala sağlam bir guild lazim ap alsanda silah ve ekipmanlarını upgrade edemıon %100 yok kırıldı mırıldı delirtti beni oynamdım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 oyun isimleri gittikçe kötüleşiyor mu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar