fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Ama taa 30 eylül'de 1 1 eylülde çekimlere başlıcaklarmış...[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 gazetede bi makalede artık kan ölüm falan olmucak daha çok piskolojik bir savaş olcak,bundan böyle sadece ergenlik çağındaki kesime değil pek çok kesime hitab etcek deniyodu.bakalım nası olcak yeni tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Her rengi boyadıydık bir fıstıki yeşi kaldıydı, onu da boyadık: Mafya Dizisi yaptık. Hemde 1 sezon boyunca listelerin en tepesine taşıdık. Ne diyim sonumuz hayır olsun.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 heh zefer engin ayrildi bakalim n'olcak...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 amanın hemen tabancamı bulmam lazım hemkırırlacak bir kaç düzüne kalem aliim pis sakal brakmalıyım sigarayı artırmalıyım...[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hemen babacum hemen durduğun kabahat[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Disappear, 26 Ağustos 2004 17:07 tarihinde demiş ki: heh zefer engin ayrildi bakalim n'olcak... Vazgeçmiş o kararından.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 yeniden ortada dola$an deli kanlı tipler çoğalacak desene.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 valla izliyorum ama hic oyle sokakta racon kesmiyom hulen diye gezmedim gezenlerede ciddi yazik[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 "dilinizi keserim lan ne de diyosunuz lan!!!!!!!!!!"[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 o tiple gezen adam zaten yürekli değildir sadece görünü$ü öyledir , çok var buralarda yine onlarla ura$acaz ya ona ü$eniorum.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 1) Sırıtma lan şaftı kaymış Merzifon eşeği gibi!.. 2) Burası mapus damı, ananınız damı değil... 3) Tamam lan, dişimizi de sıkarız, çişimizi de sıkarız!.. 4) Ölen var mı? 5) 12 yaşındaydın, tertemiz, pırıl pırıl bir çocuktun, ıslahevine yeni girmiştin... 6) Necmiii, babayı alma da!.. 7) Torunlarım evde kızlarım dışarıda, bu ne biçim dünya Orhaaannn!.. 8) Sevdim seni, sende de psikopatlık var, kanım ısındı sana... 9) Ulan şerefsiz, haysiyetsiz, dalaksız, ciğersiz, onunki bununki!.. 10) Ben gaz maskesiyle gül koklamam yeğenim!.. yaw bu lafları başka hangi dizide bulacaksınız[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 öyle tiplerde var ama fıs.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Zaten sizler gibi insanlar değil delikanlı takılanlar genellikle çoğu zaman ezilmiş ve birtakım arayış içinde olan tipler bu diziyi izleyip delikanlı olalım biz en kral meslek o diyip nara atmaya başlıyorlar. çoğunlukla devlet okullarında bu tür dizilerin yayımlanmasının ertesi günü disiplin olaylarında belirgin bi artış olduğunu biliyormusunuz?[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Yanlız dizinin etkiledigi kişiler gerçekten var yani yok denip inkar edilemez. Yakın çevremde bile görüyorum ya.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yok degil var (bkz: justin)[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Vodan, 27 Ağustos 2004 02:03 tarihinde demiş ki: Zaten sizler gibi insanlar değil delikanlı takılanlar genellikle çoğu zaman ezilmiş ve birtakım arayış içinde olan tipler bu diziyi izleyip delikanlı olalım biz en kral meslek o diyip nara atmaya başlıyorlar. çoğunlukla devlet okullarında bu tür dizilerin yayımlanmasının ertesi günü disiplin olaylarında belirgin bi artış olduğunu biliyormusunuz? valla bizimki özel okul ama ertesi gün millet ellerinde tesbihle gelio deliriyorum ya , ne akla mantıktır bu ya?[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bizim bölüm 90 erkek 5 kız civarı (Hacettepe Ele - Elo ) bizim kurtlar muhabbetinden ve bölümün erkek bölümü olmasından kızlar da artık her hafta Kurtlar Vadisi izlemeye başladı ve hatta Çakır ölmesin kampanyası falan yaptılar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bende cok kiz taniyorum valla kv izleyen ole bole deel[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 hd çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 1 aynali tahir degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar