gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 2-3 saat önce bu mendaburun bana şarkı aççççç demesi ile başladı şöyle hareketli birşeyler aç ama yabancı olsun number one şarkısını açtım bende, pek severim baktı bana baktı baktı ve baktı irençç buuuuuuu :( dedi liseliydi. kız idi. eisley açtım sonra ona bile burun kıvırdı dövmek istedim. kısaca DEĞERİMİ BİLİN. şarkı http://www.youtube.com/watch?v=Uc3lXjBfe6o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kötü ötesi bişi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Bu ne ya... Shaman King bile daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 dostum kusura bakma ama... liseli haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ölmeniz için dua ediyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ve başka bir topik. sakin gecko, sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 photographer said: dostum kusura bakma ama... liseli haklı tamamını dinlediyse yazık etmiş kız kendine.. bi an önce müzik zevkini geliştirmeni diliyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 az bile demiş bu ne yahu yazık kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 1 hafta içinde bir başka failla karşımızda ol gecko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 photographer said: dostum kusura bakma ama... liseli haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 hiçbirinize acımıyorum ölün lan :( biliç fanı da mı yok yani savunsun nerdesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 şarkı kötü bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 aça aça bunu mu açtın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 böyle şeyler dinlersen, üstüne bi de gidip kızlara bak ne güzel diye dinletirsen foreveraloone.jpg olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 gecko said: hiçbirinize acımıyorum ölün lan :( biliç fanı da mı yok yani savunsun nerdesiniz kıza da atar yaptın mı böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 yok, diğer liseli arkadaşları gelip küfürleşmeye başlayınca korktum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 gecko said: 2-3 saat önce bu mendaburun bana şarkı aççççç demesi ile başladı şöyle hareketli birşeyler aç ama yabancı olsun number one şarkısını açtım bende, pek severim baktı bana baktı baktı ve baktı irençç buuuuuuu :( dedi liseliydi. kız idi. eisley açtım sonra ona bile burun kıvırdı dövmek istedim. kısaca DEĞERİMİ BİLİN. şarkı http://www.youtube.com/watch?v=Uc3lXjBfe6okız haklı dua et,tokadı basmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kabul et, bleach'i müziği için izlemiyorsun. kabul et, bu şarkı başarısız. illa anime soundtrack dinleyeceksen, aç cowboy bebop ost dinle. yoko kanno gibi bi ablamız varken bunları dinlemen hata, üstüne üstlük bir de sertaç ortaç kafasındaki birine dinletip beğendirmeye çalışarak pişti yapmışsın. doublefail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 cowbow bebop açmıyorum kendime saklıyorum onu da beğenmezlerse döverim çünkü sandalye atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kıvırma lan dadasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 yoo opening de arada TANK ! yazardı japonca harflerin arasından o ne lan derdim ost yi indirdikten sonra anladım neyse bence bu başka bir topağın konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 çizgi film izliyosun liseli deyince de kızıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 çizgi dünyasındaki modlarda mı liseli yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 hayır onlar liselileri modere eden iyi insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 manve said: böyle şeyler dinlersen, üstüne bi de gidip kızlara bak ne güzel diye dinletirsen foreveraloone.jpg olursun ahhaha aha böle http://i481.photobucket.com/albums/rr176/karasu12x/tumblr%20gifs/foreveralone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar