Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alı$ veri$


SpawNJawS

Öne çıkan mesajlar

Arkada$lar sadece i$inize yarayabilecek bir kaç site vereceğim eğer alı$ veri$ yapacaksanız sepetlerinizi doldurmak istediğinizde bu yerler sanırım i$inize yarayacaktır.

www.bascuda.com
- Gayet ba$arılı bir site içinde erotikten tutun arabanın küllüğünün hatta tırnak makasına kadar her$eyi bulabilirsiniz gayet kaliteli bir site , havalede indirim yapıyorlar zaten piyasanın altında satıyorlar.

www.ebay.com
- Yabancı bir site genellikle giyim ku$am ilgili açılmı$ vede satı$larını açık arttırma ile satan bir site zaman verip süre bitene kadar satmıyorlar özellikle yurt dı$ında çok ucuz olan kaliteli markalar burada dahada ucuz ama güzel e$yalar çıkınca kapması zordur , üyelikte kredi kartı numaralarınızı istiyor. Giyim ku$am için gerekli en güzel yer ben buradan yapıyorum , fiyatlar el yakmıyor.

Kolay gelsin.[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol iyide bunlari bilmeyeni dovuyolar hele ebayi bilmeyeni olduruyolar ayrica ebay kiyafet uzerine acilmadi ebay internette her bi$eyin acik arttirma ile satilmasi icin acildi ...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 26 Ağustos 2004 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gunde kac milyon ki$i internetle tani$iyo hmm
1 milyon diyelimki bu cok fazla bir kac yila internetle tani$mayan kalmaz lol neyse 1 milyon diyelim sence bundan % kaci turkiyede ? hele hele turkiyede olan %5 lik diyelim kesimin kactanesi l4m3r b@b olup cs oynayip hek$at attim demek yerine paticige giriyo ? 3 ? 5?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ebay gönderiyor mu türkiyeye?
ben yabancılar orda kıllık yapıp göndermiyor,
ayrıca yok paypaldi yok hedeydi ekstra zorluk da çıkarttıklarından

ebay'e güvenmiyordum ve ordan alışveriş yapmıyordum.

içinde çok şey var evet. ama Türkiye konusunda Amazon gibi kıl bir site diye hiç oraya gidip ağzımın suyunu akıtmamaya çalışıyordum. (ne biçim cümleyse)...[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...