Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sly Collection

indiffer43

Öne çıkan mesajlar

hd remake yapılacağını duyduğumda ps2'si olan bir arkadaşta denemiştim birazda, çok sevmiştim. Çıkmasını bende dört gözle bekliyordum, aynı şekilde eskiden oynamadığım için,

Bakalım şu sömestir bitsin temiz kafa ile tatilde oynamayı düşünüyorum. Şiparişini verdim bende bu arada hehe
Sosyal ağlarda paylaş

serinin ilk oyununu ps2'de oynamıştım, çok eğlenceliydi. ama şimdi oynasam beğenir miyim bilmiyorum.

geçenlerde pc'ye mgs1 kurup tekrar başladım, bir yerlerden sonra (her ne kadar hideo en süper bir adam olsa da) o zamanki zihniyet ve biraz da teknolojik kısıtlamalar nedeniyle biraz baydı yani.

tabi ps2 oyunuyla ps3 oyunları arasındaki fark; ps1 oyunuyla şimdiki oyunlar arasındaki fark kadar olmaz ama, bilemedim yani. sonuçta god of war oynamış adamlarız.

lafı uzattıkça anlatmak istediğimden daha fazla kötülemiş gibi oldum. =) "oyun o zaman çok güzel gelmişti ama şimdi daha az güzel gelebilir. o yüzden hunharca önermiyim de sonrada küfür yemiyim." diyorum özetle.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten genel yorumlar daha önce oyunu hiç oynamamış adamların ilk oyunu değilde, ondan sonra gelen oyunları daha çok seveceği yönündeydi.

Tabii ki ilk oyunu oynamak zorundayız da :) Yani ondan sonraki oyunlarda farklı bir tarz, oynanış falan derken bambaşka bir deneyim gerçekleşiyormuş.

Böyle midir cidden?
Sosyal ağlarda paylaş

Yeri burası değil belki ama hazır collectionlardan bahsederken, 2-3 ay içinde de ICO ve Shadow of Colossus HD collectionı çıkıyordu sanırsam. Shadow of Colossus'u PS2'de oynamıştım zaten ama HD olarak tekrar oynanır bence efsane bir oyundu zaten. ICO'yu ise oynamamıştım ve çoğu insana göre PS2'nin en iyi oyunu olduğu için sabırsızlıkla bekliyorum.

Bir de geçen ay Prince of Persia trilogy çıktı Avrupa'da. Ona da bir ara göz atarım belki ama üç oyunu da oynadığım için ne kadar anlamlı olur bilemedim.

Asıl ben Jax and Daxter'ın da bir trilogysi çıksın isterim tekrardan. Oynamayıp da baya merak ettiğim bir seri bu seri de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...