circumciser Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 liverpool 6 maçda 2 galibiyet aldi 4 maçı berabere bitti bunlardan üçü 0-0 birtanesi 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 de son maçın berabere bitmesi normal rolantide oynayacaz diye açıklaması var Dirk Kuyt'un, herkes öyle oynamıştır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 tam olarak muhtemel rakipler yayinlanmiş ama yarin belli olacak birkaç tanesi http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/16545277.asp?gid=373 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 valequenta said: bu quaresmanin besiktasla kacinci maci? 5 mi? TR'de 8 maçta 1 gol, Avrupada 9 maçta 4 gol, asistleri sölemedi spiker :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 arcane said: siddharta said: abi guti birisi takım arkadaşına faul yapınca nasıl sinirleniyor öyle ahah, adamla bildigin gurur duydum lan. kaptanlık bandı da çok yakışmış pasını sevdigim. Kesinlikle (tu) Maçın adamı Tabata. Başka bir heyecan yoktu çünkü. Tabata topu geçirebilecek mi. 3 olmadı, 4 olmadı, 5 olmadı. 6. denemede olur mu? geçiyooooor ah takıldı. hahaha aynen abi koptum lan dsauhduashdua bu sefer başarılı pas atabildi mi? lerde var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ben öyle fernandezli aimedalı beşiktaşı elebileyecek bir takım pekte göremedim biraz liverpool belki ama onlarda zor günler geçiriyorlar eh birde kapatmak gereken bir hesap var iyi takım oyunu oynayanlar var d.kiev, zenit gibi ama yani hiç biri portodan iyi değil portodan 2 maçta 1 puan aldık ama özellikle oradaki maçın hakkı beraberlik değildi eh birazda güzel takviye ile bence bu turdan çok daha öteside olabilir, şaşırmam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Fernandesli almeidalı beşiktaşı yenemez diyosun ama öyle bi takım da göremedik henüz..Almanız almamanız değil olay bakalım o kadro iyi bi takım olmayı başarabilcek mi Sonuçta geçen sene galatasaray'ın kadrosunu da biliyoruz kadroyla belirlenmiyo maalesef ki.He şansınız artar tabi o ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 o maç dedikçe ve kale arkası hakemlerini gördükça maçlarda ki şu verilmeyen efsane penaltı geliyor gözümün önüne. Ne şerefsizlikti o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 RRa said: ben öyle fernandezli aimedalı beşiktaşı elebileyecek bir takım pekte göremedim biraz liverpool belki ama onlarda zor günler geçiriyorlar eh birde kapatmak gereken bir hesap var iyi takım oyunu oynayanlar var d.kiev, zenit gibi ama yani hiç biri portodan iyi değil portodan 2 maçta 1 puan aldık ama özellikle oradaki maçın hakkı beraberlik değildi eh birazda güzel takviye ile bence bu turdan çok daha öteside olabilir, şaşırmam yani sakin ol şampiyon. bu sene yenilmez bjk diyenler vardı neler oldu gordunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Hani bizim grup öyle güçlü bir grup değildi ama Porto'ya karşı iki maçta da gösterilen oyun bence fazlasıyla iyiydi. Hatta denildiği gibi ikinci maç, deplasmanda olmasına rağmen Beşiktaş'ın hakkıydı fazlasıyla, Ama gel gör ki şu rakiplerin yarısı, aynı şekilde Beşiktaş'ı eleyebilecek güçteler. Şimdi bakıyoruz; A grubundan M.City, Lech Poznan'dan biri gelecek ki çok büyük ihtimal Lech Poznan gelecektir. Lech poznan'ın gelmesi şans lakin City gelirse işimiz cidden zor olur. Geçtiğimiz ay ki M.city falan olsa keşke gelse derdik, rezalet oynuyorlardı ama şuan çok formdalar. D grubunda Villareal var ki bence gelebilecek en pis rakip, sezon öncesi hazırlık maçında da gördük ki Beşiktaş'a çok ters bir takım ve ekstra bir varlık gösteremezsek mücadele bile edemeyiz onlarla, J grubundan PSG tehlikeli, hani bu sene hücuma daha yatkın ve istekli bir PSG var ki kaliteli hücumcularıyla Fransa liginde harika maçlar çıkarıyorlar bence, Beşiktaş'ın en zayıf yanı olan defansındaki problemleri feci şekilde kullanır bu adamlar, Bu takımlar dışında özellikle Stuttgart, Lizbon, D. Kiev, CSKA'yı, Porto maçlarındaki oyunları ortaya koyarak her şekilde yeneriz. Onun dışında Leverkusen, Zenit, PSV, Liverpool maçları Beşiktaş için tam bir sır perdesi, tahmin edilemez skorlar çıkar. Leverkusen ve Beşiktaş birebir denk takımlar desek yeter yorumlamaya, Onun dışında PSV gibi sadece oyunun hücum yanını düşünen bir takım için kaliteli hucumcularla Beşiktaş'ın işi hemen hemen kolay olacaktır. Tabii burada Beşiktaş'ın defans zaafları da PSV'nin ekmeğine bal sürer. Olur ki o zamana kadar defans oturursa kazanmamız kolay olur. Liverpool, işte kötü durumda biliyoruz. Bu sene TS, biraz daha hazır olsaydı fark atarak elerdi Liverpool'u. Çocukluğumdan beri bir Liverpool ve Beşiktaş taraftarı olarak aslında bu maçı görmek isterim ben :D Gördükte gerçi kötü anılarımızda var ama takımı yine bitkin bir şekilde yakalarsa Beşiktaş, rövanşını fark olarak olmasa da galibiyet olarak alabilir. Zenit ise çok çok büyük bir bonus olur Beşiktaş için, umarım gelir diyorum hatta çünkü Rusya ligi sona erdi. Avrupa ligine çok uzun bir ara giriyor ve Zenit, takım olarak hiçbir resmi maça çıkmayacak (yanlış hatırlamıyorum değil mi?) Hal böyle olunca maç kondisyonu olmayan (olursa da basit hazırlık maçları) bir takımı karşımıza alacağımızdan ötürü yenmesi, tam kadro bir Beşiktaş için çocuk oyuncağı olacaktır. Tabii bunları Porto maçlarındaki oyunu baz alarak konuşuyorum ki o maçların ikisinde de takımda yine çok fazla eksik vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 man. city mi gelsin derdiniz? ahaha tamam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 RRa said: ben öyle fernandezli aimedalı beşiktaşı elebileyecek bir takım pekte göremedim biraz liverpool belki ama onlarda zor günler geçiriyorlar eh birde kapatmak gereken bir hesap var iyi takım oyunu oynayanlar var d.kiev, zenit gibi ama yani hiç biri portodan iyi değil portodan 2 maçta 1 puan aldık ama özellikle oradaki maçın hakkı beraberlik değildi eh birazda güzel takviye ile bence bu turdan çok daha öteside olabilir, şaşırmam yani abi şaka gibisiniz ya. cidden dafasdadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ŞAMPİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 rapid wien'deki türk oyuncu sayısı ile bjk'de sayı aynıydı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 hayır wien'de daha fazlaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 avusturya takımının kaptanı Türk, Türk takımının ki ispanyol. Böyle ironiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 poopla said: man. city mi gelsin derdiniz? ahaha tamam o zaman Man. City gelse koymazdı, 1 ay önce dedim. Lech Poznan maçlarını izlediysen sefil durumdaydı adamlar çünkü, ama özellikle son 3 haftadır formlarını yakaladılar ve iyi oynuyorlar. Şuan gelse ezer geçer Beşiktaş'ı büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 sakatlar gecerse herkese karsı oynarız da gecmezsse de herkes bizi rahat rahat eler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 BiTcH_oFBaT said: avusturya takımının kaptanı Türk, Türk takımının ki ispanyol. Böyle ironiler var. bunu düşündüm ya bende misal dünkü kadroda kim olmalıydı kaptan tamam gutiye yakışır ama ne bilem çok erken taktı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 adam guti ya, doğuştan kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 RRa said: ben öyle fernandezli aimedalı beşiktaşı elebileyecek bir takım pekte göremedim biraz liverpool belki ama onlarda zor günler geçiriyorlar eh birde kapatmak gereken bir hesap var iyi takım oyunu oynayanlar var d.kiev, zenit gibi ama yani hiç biri portodan iyi değil portodan 2 maçta 1 puan aldık ama özellikle oradaki maçın hakkı beraberlik değildi eh birazda güzel takviye ile bence bu turdan çok daha öteside olabilir, şaşırmam yani nasıl kapatacaksınız hesabı? 9 mu atacaksınız? eskisehirspor'u yenemediniz daha gecen hafta ama hala bu rakipler bjk'den iyi degil diyorsan peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 hayal gücüne hayranım bjklıların.liverpool verisiye yapmaz o yüzden kapanmaz o hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 çok harikasın uhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar