Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA; Beşiktaş J.K - Rapid Wien |15.12.2010 | 22:05

Llama

Öne çıkan mesajlar

arcane said:

siddharta said:

abi guti birisi takım arkadaşına faul yapınca nasıl sinirleniyor öyle ahah, adamla bildigin gurur duydum lan. kaptanlık bandı da çok yakışmış pasını sevdigim.

Kesinlikle (tu)

Maçın adamı Tabata. Başka bir heyecan yoktu çünkü. Tabata topu geçirebilecek mi. 3 olmadı, 4 olmadı, 5 olmadı. 6. denemede olur mu? geçiyooooor ah takıldı.

hahaha aynen abi
koptum lan dsauhduashdua

bu sefer başarılı pas atabildi mi? lerde var ama.
Sosyal ağlarda paylaş

ben öyle fernandezli aimedalı beşiktaşı elebileyecek bir takım pekte göremedim biraz liverpool belki ama onlarda zor günler geçiriyorlar eh birde kapatmak gereken bir hesap var

iyi takım oyunu oynayanlar var d.kiev, zenit gibi ama yani hiç biri portodan iyi değil portodan 2 maçta 1 puan aldık ama özellikle oradaki maçın hakkı beraberlik değildi

eh birazda güzel takviye ile bence bu turdan çok daha öteside olabilir, şaşırmam yani
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

ben öyle fernandezli aimedalı beşiktaşı elebileyecek bir takım pekte göremedim biraz liverpool belki ama onlarda zor günler geçiriyorlar eh birde kapatmak gereken bir hesap var

iyi takım oyunu oynayanlar var d.kiev, zenit gibi ama yani hiç biri portodan iyi değil portodan 2 maçta 1 puan aldık ama özellikle oradaki maçın hakkı beraberlik değildi

eh birazda güzel takviye ile bence bu turdan çok daha öteside olabilir, şaşırmam yani

sakin ol şampiyon. bu sene yenilmez bjk diyenler vardı neler oldu gordunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Hani bizim grup öyle güçlü bir grup değildi ama Porto'ya karşı iki maçta da gösterilen oyun bence fazlasıyla iyiydi. Hatta denildiği gibi ikinci maç, deplasmanda olmasına rağmen Beşiktaş'ın hakkıydı fazlasıyla,

Ama gel gör ki şu rakiplerin yarısı, aynı şekilde Beşiktaş'ı eleyebilecek güçteler. Şimdi bakıyoruz;

A grubundan M.City, Lech Poznan'dan biri gelecek ki çok büyük ihtimal Lech Poznan gelecektir. Lech poznan'ın gelmesi şans lakin City gelirse işimiz cidden zor olur. Geçtiğimiz ay ki M.city falan olsa keşke gelse derdik, rezalet oynuyorlardı ama şuan çok formdalar.

D grubunda Villareal var ki bence gelebilecek en pis rakip, sezon öncesi hazırlık maçında da gördük ki Beşiktaş'a çok ters bir takım ve ekstra bir varlık gösteremezsek mücadele bile edemeyiz onlarla,

J grubundan PSG tehlikeli, hani bu sene hücuma daha yatkın ve istekli bir PSG var ki kaliteli hücumcularıyla Fransa liginde harika maçlar çıkarıyorlar bence, Beşiktaş'ın en zayıf yanı olan defansındaki problemleri feci şekilde kullanır bu adamlar,

Bu takımlar dışında özellikle Stuttgart, Lizbon, D. Kiev, CSKA'yı, Porto maçlarındaki oyunları ortaya koyarak her şekilde yeneriz.

Onun dışında Leverkusen, Zenit, PSV, Liverpool maçları Beşiktaş için tam bir sır perdesi, tahmin edilemez skorlar çıkar. Leverkusen ve Beşiktaş birebir denk takımlar desek yeter yorumlamaya,

Onun dışında PSV gibi sadece oyunun hücum yanını düşünen bir takım için kaliteli hucumcularla Beşiktaş'ın işi hemen hemen kolay olacaktır. Tabii burada Beşiktaş'ın defans zaafları da PSV'nin ekmeğine bal sürer. Olur ki o zamana kadar defans oturursa kazanmamız kolay olur.

Liverpool, işte kötü durumda biliyoruz. Bu sene TS, biraz daha hazır olsaydı fark atarak elerdi Liverpool'u. Çocukluğumdan beri bir Liverpool ve Beşiktaş taraftarı olarak aslında bu maçı görmek isterim ben :D Gördükte gerçi kötü anılarımızda var ama takımı yine bitkin bir şekilde yakalarsa Beşiktaş, rövanşını fark olarak olmasa da galibiyet olarak alabilir.

Zenit ise çok çok büyük bir bonus olur Beşiktaş için, umarım gelir diyorum hatta çünkü Rusya ligi sona erdi. Avrupa ligine çok uzun bir ara giriyor ve Zenit, takım olarak hiçbir resmi maça çıkmayacak (yanlış hatırlamıyorum değil mi?) Hal böyle olunca maç kondisyonu olmayan (olursa da basit hazırlık maçları) bir takımı karşımıza alacağımızdan ötürü yenmesi, tam kadro bir Beşiktaş için çocuk oyuncağı olacaktır.

Tabii bunları Porto maçlarındaki oyunu baz alarak konuşuyorum ki o maçların ikisinde de takımda yine çok fazla eksik vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

abi şaka gibisiniz ya. cidden dafasdadasd
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

nasıl kapatacaksınız hesabı? 9 mu atacaksınız?
eskisehirspor'u yenemediniz daha gecen hafta ama hala bu rakipler bjk'den iyi degil diyorsan peki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...