siddharta Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bu rapid wien'de oynayan türk asıllı futbolcular ne kadar kaba ne kadar öküz insanlar öyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Adam ikidir sarı kartlık hareket yapıyor ama vermedi hakem bir türlü ikinci kartı... Yapma hakem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 saldır kartal okey lets go yaptılar ya ahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 abi guti nası pas atıyor lan, insanlık ayıbı resmen yemin ederim. ben tabata olsam maçtan sonra duşta bileklerimi keserdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Aaah kaçana bak ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 valequenta said: bu quaresmanin besiktasla kacinci maci? 5 mi? bu senin forumdaki kaçıncı kolpa trollün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ceneeekkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 CENK CEENK CEENK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 AAAAAAABİİİİİ CENK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ALLAH BELANI VERSİN TABATA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 siddharta said: abi guti birisi takım arkadaşına faul yapınca nasıl sinirleniyor öyle ahah, adamla bildigin gurur duydum lan. kaptanlık bandı da çok yakışmış pasını sevdigim. Kesinlikle (tu) Maçın adamı Tabata. Başka bir heyecan yoktu çünkü. Tabata topu geçirebilecek mi. 3 olmadı, 4 olmadı, 5 olmadı. 6. denemede olur mu? geçiyooooor ah takıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Bu bokatadan adam madam olmaz, direk şutlasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 siddharta said: ALLAH BELANI VERSİN TABATA amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 eskiden bir nartallo vardı bizde yeminlen o bile bu tabatadan iyidir! deliriyorum çıldırıyorum gözüm ağzım burnum seyirmeye başlıyor top bu adama gelince allahtan bu gün gitmedim maça stadda izleyince daha bir delleniyor adam kameranın göstermediği yerlerde de ne kadar boş boş dolaştığını canlı görüyorsun, bir de gol atınca seviniyor , ulan sen sevinme lan sen sevinme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yaa psg yenseydı nolurdu bıkdım artık kendımı asıcam tek maç tek maç tek maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 kimlen eslesiyo simdi bjk? belli mi o, yoksa kura filan mi var, slden filan gelenleri de ekleyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 kura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 acı acı koyduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yalnız çook büyük ihtimalle sonraki turda eleniriz gibime geliyor. inşalalh en tırıçka rakip neyse o gelir, çünkü en cılızlardan biri bjk gibi gözüküyor şimdilik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 cuma günü kura var şampiyonlar liginden 8 takım geliyor muhtemel rakipler belli Spartak Moskova (Rusya), Braga (Portekiz), Ajax (Hollanda) ve Twente (Twente) Bayer Leverkusen (Almanya), Sporting Lizbon (Portekiz), CSKA Moskova (Rusya), Zenit (Rusya), Stuttgart (Almanya), Liverpool (İngiltere). diye uzuyorr xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 aquila said: kimlen eslesiyo simdi bjk? belli mi o, yoksa kura filan mi var, slden filan gelenleri de ekleyip. 12 uefa grup birincisi + şl den gelen en ii 4 3. takım birinci torbaya 12 uefa grup ikincisi + şl den gelen en kötü 4 3.takım ikinci torbaya öle cuma günü belli olacak son 32 ve son 16 eşleşmeleri, inş villareal ya da psg gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ben de bu akşamdan sonra psg yi istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 liverpool aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 liverpool maçı gene 0-0 bitti bugun adamlar a büyü yapdılar ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Liverpool!!! bekliyoruz istiyoruz :) Yapılan transferlerden sadece simao oynayamayacak, fernandes ve almeida oynayabiliyor sanırım. Özellikle almeida gelirse ona çok ihtiyacımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar