Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Free Shard mı ? Paralı Shard mı?

Waffen

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Şöle bir soru sorsam ve herkes tek bir yanıt verse,

A ) Paralı ama, 100 mb hız , her şey çok güzel , her sn quest , action.
B ) Free ama 1 mb, quest desen parmakla sayılıyor, lagın gözüne vurmuşsun, koşmayı bırak yürümek bile ızdırap.

Sizce hangisi daha mantıklı... Ve neden ?

Bu bir anket niteliğini taşımaktadır. Herhangi bir kötü amacı yoktur.

Saygılarımla...

[Bu mesaj Waffen tarafından 24 Ağustos 2004 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 24 Ağustos 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
said:
Waffen, 24 Ağustos 2004 22:36 tarihinde demiş ki:
ps: osi kapatılıyor, ea-games osi serverlarını kapatıyor. ama tek yönlü düşünmemek lazım. sizce hangi seçenek.

dötünden uydurma lütfen.adamlar daha yeni expansion çıkarıyolar.madem kapıcaklar nie expansian çıkarıyolar?

ı ıh bende www.sphereserver.com dan okudum gecen hafta ...
Sosyal ağlarda paylaş

lag olayı abartı olmıcaksa her zmn free derım.paralı serverdada oynadım 3-4 ay cok guseldı ama sonradan cıvıgı cıktı,player azaldı vs. o yuzden free derim.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Sosyal ağlarda paylaş

ellesso seninde gorduun gibi bu expansion olayini asmis resmen adamlar ultimaonline adi uzerinden yeni oyun cikartiyorlar. cunku hicbirsey ayni deil

osi serveri ile alakasi bile yok bu oyunun yazilari okursan ve biraz resimlere bakarsan anlarsin[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..
so, Forget the name... Play the Game..

Kendimi öldürüp intihar süsü vericem.

Asker sorar: dogum kontrol haplarini kim kullanacak?
Sosyal ağlarda paylaş

Devamlı quest sıkar bence covu canavarlar bastı yetişşiin trinkisi tinerciler bastı,lorth britikin kızını kacırdılar Peehhh :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....

[Bu mesaj rexx tarafından 24 Ağustos 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 24 Ağustos 2004 22:48 tarihinde demiş ki:
buna bi bak sence adam madem kapıcak niye masraf vs.. edip böyle bişey çıkarsın.ve neden hala on binlerce oynayana varken kapatsın?

Hmm haklısın dostum. Ama bu samurai osi üzerindenmi işleyecek. Ea games osiyi kapatıp yenisini açabilir. Uo nun yapısı tamamen değişti. Ne olacağını kimse bilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rexx, 24 Ağustos 2004 23:47 tarihinde demiş ki:
Devamlı quest sıkar bence covu canavarlar bastı yetişşiin trinkisi tinerciler bastı,lorth britikin kızını kacırdılar Peehhh :)

quest mantığını biraz değiştir. hep aynı questleri oynaya oynaya monotonluğa yenik düşmüsüz. ama sende haklısın.
Sosyal ağlarda paylaş

Size oynadiim bir sharddaki questi anlatam.

Yell den gm yaziyor : moonglowda bir cok guzel bir at var hadi kolaysa tame edin
at tame edilmeye calisiniliyor ati tame etmek icin 999.9 taming skilli gerekiyor.

sonra akilli gm
hemen ati pk yapiyor kolaysa kesin diye kesene oduller var diyor.

millet ne dragonlar cikariyor ne kal vaslar atiyor atin yattigi yok neysea o kadar player devamli reslene reslene daliyor ata sadece mageler tabiki warriorlar nerdeeee en sonunda at yatiyor atin icinde hicbirsey yok.

gm yellden yaziyor : ati kesenler moonglowdaki duvarin onunde siraya gecsin diyor.

ac insanlar ellerinde pickaxe ile kestik diye siraya geciyor.
gm de bunlara 20k para magical falan verip yolluyor.

gm yetmiyor ayni ati resliyor.
.xname Fire Horse (atin adi) Jr.
.xcolor alli salli bir renk
.xstr 20000
.xhits 20000
.xkarma -10000
.xfame 10000
sonra yellden yaziyor.
Fire horse un kardesi Fire horse Jr moonglowda onun icindede suprizler var. diyor ve ayni insanlar yine usenmeden daliyor kesmeye calisiyor

bir ara gm in etrafina toplanmis insanlar birseler soruyor bir baktim gm in cani az bandaj basam dedim gm tedavi sirasinda öldü 30 saniye sonra reslendi herkes guluyordu sonra bir baktim conn lost ve girdiimde char yok.

valla butun bu olanlara ragmen dusunuyorumda cok eglenmistim ve tesekkur ediyorum Fausta boyle guzel bir server actigi ve boyle guzel bir staff kadrosu kurduu icin[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..
so, Forget the name... Play the Game..

Kendimi öldürüp intihar süsü vericem.

Asker sorar: dogum kontrol haplarini kim kullanacak?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...