facundo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 beyler bu Xvid fılımler ıcın kulanıyorum fakat altyazı buyutmek ve 4:3e alamadım bılenınız varsa nasıl alacamı solermı okdar aradım bulamadım veya bıldınız Xvid fılımlerı acan player varsa guzel alt yazıları ayarlaya bıleceyık 4:3 e alabıleceyım varsa sıte soleyın ındıreyım tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 sanırım burdaki herkese VLC yi ben önerdim şunu dene open a file ikonuna basınca subtitles options çıkması lazım orda subtitle text encoding olacak orda oynamayı dene başka bir fikrim yok[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: screamer, 27 Ağustos 2004 21:29 tarihinde demiş ki: burdaki herkese VLC yi ben önerdim çok iddiali konuşmuşsun screamer. emule plus ile gördüm öyle denedim, sonra hastası oldum, yolda gördüklerime bile önerdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 O kadar değil benim kabul son 4 ayda forumda 10 dan fazla kişiye yakın çevremde 100 den fazla kişiye verdim bir de bölümdekilere verdim bsplayer dan kurtuldular[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar